Виталий Кличко срещу Томаш Адамек – бокс на живо по Film+! с онлайн видео и снимки

Виталий Кличко срещу Томаш Адамек – бокс на живо по Film+!

Виталий Кличко срещу Томаш Адамек по Film+

Мачът за титлата на Световния боксов съвет (WBC) е на 10-ти септември

Film+ държи телевизионните права на срещата между световния шампион по бокс в  тежка категория Виталий Кличко и полската бокс звезда Томаш Амадек.  Мачът, в който 35 годишният поляк ще защитава титлата си срещу украинеца е на 10-ти септември, от 23:59 часа. Новопостроеният стадион във Вроцлав, Полша ще бъде домакин на шумния сблъсък срещу двамата. Очакванията на организаторите са срещата да събере над 44 000 души.

В кървавата схватка, Амадек ще трябва да се възползва напълно от предимствата си – страхотната бързина в ръцете  и природния талант да се боксира. Основните пробиви в защитата му обаче идват от доста по-едрите размери на украинската сила Кличко и сразяващата сила на удара му.

И не само. На днешна дата мощният юмрук на по-големия брат Кличко постига респектиращите 39 нок аута в 42-ва победни мача. В цялата си кариера, Виталий има само 2 загуби. Амадек  има само една загуба в 44 мача, но  остава назад с постигнати само 28 нок аута.

„Ще усетиш силата ми” заканва се Кличко на последната пресконференция в Ню Йорк. Дали изгарящото желание за победа ще отведе Адамек до титлата или все пак силата и опита на Кличко ще надделее, ще разберете от Film+. 

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.