Висшата лига по Диема Спорт жертва на пиратство? с онлайн видео и снимки

Висшата лига по Диема Спорт жертва на пиратство?

Пиратска схема с продажба на абонаментни карти от родни тв оператори може да е причината за спирането на мачове от английската Висша лига в каналите от пакета Диема Екстра, твърди „Меридиан Мач“.

Нашенци снабдявали заведения на Острова с абонаментни месечни карти на български тв оператори, които излъчвали двубоите на много по-ниски цени от колегите си, които залагали на британски телевизии, макар да ги купуват заедно с оборудването от българите на двойно-тройно по-високи от продажните цени (около 20-30 лева).

Фирмата, която държи правата на Висшата лига бързо реагирала и ограничила родното предаване до ранен и късен мач (14:30 и 19:30 наше време), орязвайки ефира в 17:00, което на Острова е най-гледаното време.

През миналата седмица родните фенове скочиха срещу липсата на двубой от 17:00 часа, а тази седмица отново няма да могат да гледат такъв, тъй като е предвиден двубой от Чемпиъншип.

От ПР отдела на Нова Броудкастинг Груп коментират промяната така – „Няма спиране на мачове, избираме най-атрактивната среща в съответния час“.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Вижте по-подробна информация тук

Виж Диема спорт

Виж Диема спорт HD

Виж Диема спорт 2

Виж Диема спорт 2 HD

Спорт на живо: тук, тук, тук и тук

Коментари (0)

Публикувано в на 10 февруари 2017 г.