„Високи токчета“ – пет мацки водят ново шоу по „Нова“

Пет известни дами стъпват на „Високи токчета”  от 30 май по „Нова телевизия”

Гери Гочева, Нели Ангелова, Цеци Красимирова,  Диана Великова и Грета Дачева  ще имат свои рубрики в най-дългото предаване от новия неделен lifestyle блок

Как да оцелее една жена в градската джунгла, е основният въпрос, на който новото предаване „Високи токчета” ще търси решения – всяка неделя от 10:00 до 11:00 ч., в рамките на новия lifestyle блок на „Нова телевизия”. Началото – 30 май.

Предаването има амбицията да постави началото на нови модни стандарти, необходими за жените  от градски тип. Те са уверени, знаещи какво искат, готови на разумен риск, работещи, независими, социални, понякога омъжени  и търсещи отговори на въпросите – Трябва ли да спазваме дрес кода на поканата? Кога трябва да направим първата пластична операция? Да спазвам ли диети?

Темите и въпросите на градската джунгла ще бъдат решавани с помощта на петте водещи – Гери Гочева, Нели Ангелова, Цеци Красимирова,  Диана Великова, Грета Дачева. „Звездният” статус на всяка една от тях е един от основните козове на предаването. Те са познати от малкия екран, от  светския живот, но има и такива, с които зрителите ще се запознаят за първи път. За всички обаче има едно общо нещо – те са дами, градски типажи, които можем да срещнем навсякъде и по всяко време, а зрителката може да се идентифицира с тях.

Предаването ще бъде с динамични рубрики и гъвкава схема – винаги интересни гости, винаги ще се говори за мода, стил, здраве, социални проблеми и благотворителност, и никога – за чалга, защото „Високи токчета” е различно и има стил, на който строго се държи.

Постоянните рубрики са Fashion Taro” с Грета Дачева, където основните гости – мъж и жена, ще бъдат съветвани от модните карти таро какво да облекат тази седмица, къде да отидат, какво да консумират. В „Спорт и здраве” с Цеци Красимирова ще бъдат представени различните гледни точки на диетолози и препоръчваните от тях диети и здравословен начин на живот. В „Partyology” светската репортерка Нели Ангелова ще бъде на най-горещите точки, за да покаже всяко парти и всяка светска личност.

Веднъж в месеца ще има „Моден салон” с Нели Ангелова, където стилисти и коафьори ще представят новите модни тенденции при дамските и мъжки прически, ще дават съвети за това кои са най-полезните и актуални козметични продукти.

Другите месечни рубрики са „Моден подиум” с Диана Великова и „Пластичен хирург” с Нели Ангелова.

Всяка четвърта неделя от месеца ще има „Модни присъди” с водещ Гери Гочева. Тя ще влиза в ролята на моден защитник и ще предлага модна рехабилитация на светска жена или мъж, обвинени в лош стайлинг. Ролята на моден съдия всеки път ще бъда различна и ще се изпълнява от редактор на модно списание. Модните заседатели ще са в състав – председател проф. Любомир Стойков и водещи български модни дизайнери и журналисти.

За водещите:

Гери Гочева

15-годишна печели конкурса „Кралица на красотата” в родния си град Стара Загора. Веднага след това става и носителка на титлата „Лице на Визаж”. Била е лице на вестник „Национална бизнес поща” в Стара Загора. 21- годишна започва работа в агенция за модели X- Ground като букер. 23- годишна е избрана за репортер на предаването „Огледала”, където работи 5 години. В последствие е избрана за моден стилист на същото предаване.

Нели Ангелова

Активистка и доброволка в защитено жилище „Заедно” за младежи, навършили пълнолетие, но лишени от родителска грижа Работи за онко болни деца в отделението в ИСУЛ. Осем години е част от ансамбъл „Лудогорче”.

Цеци Красимирова

На 17 г. се явява на конкурса „Мис Шопкиня” с фамилното си име Петкова и печели. След като е обявена за най-добър модел на България, става най-добрият модел на Европа за 2007 година. Модни агенции от Италия и Франция я затрупват с предложения за работа.

В момента Цеци разработва програма за подобряването качеството на живот чрез силата на здравословното хранене, спорта и положителното мислене.

Диана Великова

Кариерата й минава от рекламно лице до управител на агенция за модели. Професионален фотомодел е, участвала е във филми и музикални клипове. Завежда рекламния отдел на няколко списания. Организатор е на рекламни кампании на фирми, корици на списания и ревюта. Води телевизионни предавания.

Грета Дачева

На 17-годишна възраст открива собствен бутик и първият за италианска мода в родния й град Бургас. Учи в Нов български университет, специалност сценография.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 май 2010 г.