Вишните на Антонина цъфнаха на селския мегдан! (ВИДЕО) с онлайн видео и снимки

Вишните на Антонина цъфнаха на селския мегдан! (ВИДЕО)

Антонина се омъжва за композитора Ангел Гьошев

Пародийната сватба е сюжетът на новия й клип „Вишни”

Китно българско селце, стари къщи и зелени поляни – този пасторален пейзаж послужи за декор на новия клип на Антонина към песента й „Вишни”. По сценарий изпълнителката на SUNNY MUSIC е млада булка, която се омъжва за своя избраник и вдига шумно празненство.

Вместо лимузина, двойката пристига на банкета със селска каручка, съпроводена от ромски оркестър. На дълги маси насред ливадата се вихри сватбеното тържество, гостите се черпят с домашна ракия и кебапчета, а малките шафери (единият от които е синът на певицата Денис), се забавляват по детски, скачайки с официалните си костюми в огромна локва.

Пародийната сватба е заснета в родното село на бабата и дядото на Антонина – Вировско, а самите те се включват във веселбата като статисти. В ролята на младоженеца в клипа влиза композиторът на „Вишни” Ангел Гьошев, предрешен като селски момък.

Забавното видео вече може да бъде гледано в ефира на ФЕН ТВ.

„Получи се много весел клип, може би защото и на снимките всички се познавахаме и се забавлявахме”, споделя Антонина.

За стайлинга си във „Вишни” тя отново се доверява на дизайнерката Жана  Кошева, която създава за нея сватбения й тоалет и още две атрактивни визии. Гримът на Антонина е дело на Елиза Попова, а прическите – на Марти от „Фетиш”.

Текстът на „Вишни” пишат Ангел Гьошев и Антонина, а аранжиментът прави Мартин Димитров.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.