Випове от Деян Неделчев – Икебаната – нов жлъчен хит!

Премиера на нов хит от Деян Неделчев-Икебаната изпята на живо в студиото на „Къртицата”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=D3PJkllgKYs

След премиерата на хита „Випове“ изпят на живо в студиото от Деян Неделчев,  Рут направи коментар от Пещерата-  „Аз мисля, че това е нов хит“.  От своя страна Икебаната добави – „На мен ми трябва добър мениджър.  Ако някой открие, че съм добър, готов съм да пея, трудолюбив съм и съм перфекционист към работата си“

Осемнадесет дни до финала на най-мащабното риалити шоу КЪРТИЦАТА, заселниците в Базата намаляха с още един. На елиминационния тест застанаха Тони, заподозрян от зрителите и Марина, заподозряна от групата. Оспорван се оказа ритуалът в Пещерата със забиване на копията. Еднакъв брой копия – по пет, получиха Кирил и Марина. Двамата се явиха на дуел. Със завързани ръце те трябваше да се освободят максимално бързо от въжето. Пръв се справи Кирил, което автоматично го върна в групата. Завинаги от шоуто си тръгна Тони Христов. На въпроса „Ти ли си Къртицата?“, отговорът беше „Отговарям честно- не съм аз Къртицата“.

В Базата като гост-звезда за една седмица влезе фолк певицата  ДесиСлава -„За мен е предизвикателство да вляза в това риалити, но ме е страх от насекоми, тясни пространства и хлебарки“. Водещите обещаха да я предизвикат и по трите параграфа.

Скандал между Любо и Велислава се разигра в студиото на Пещерата. Напрежението между тях е почти от началото на шоуто, но с напредване на времето нетърпимостта между двамата прерасна до ежедневни скандали и обиди.

„Омръзна ми да съм тиранина, а тя да се прави на жертва“, каза той, а  Велислава отвърна „Ти си чук бе Любо, опериран си от емоции“.

Втори, малко смешен скандал се заформи в Базата. Без да иска го „запали“ Тони. В ромската къща, където е от една седмица в изолация, той разказа на Валя за мераците на Моро към Марина. Циганската трагедия с наранена семейна чест прерасна в голяма драма между двамата. Моро трябваше да измие срама, като се извини на Валя в ефир. От своя страна Марина изпадна в недуомение от видяното, тя се  извини на Валя, ако е предизвикала с нещо ревността на ромката. В  изолация в катуна за една седмица, като по ирония на съдбата се завърна именно Марина. Какво предстои от тук нататък и ще опита ли от „25 сантиметровия кларнет” на Моро – гледайте Къртицата по TV7.

Гости  в студиото бяха волейболната ни легенда, националът Георги Братоев, Жана Танева, Антония Петрова, Крум Савов, Емануела, Десислава и постоянната коментаторка Катето Евро.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Търси КЪРТИЦАТА, понеделник-събота, 20:00, TV7.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2013 г.