„ВИП зона“ се завръща по „Веселина“ – конкурира „Сигнал+“?!?

Светлана се завръща с „ВИП зона“ в ефира на Радио Веселина

От 17 май, всеки делник от 10:00 до 14:00 часа, приятелите на „ВИП зона“ ще бъдат отново с любимата си водеща

Не е клюка, а факт: малката дъщеричка на Светлана Кабаиванова е вече на годинка.

След месеци на всеотдайни грижи за Алексия, популярната водеща на Радио Веселина е готова да застане отново пред микрофона.

За радост на приятелите и почитателите,“ВИП зона“ се завръща в делничните дни в обичайното си време – от 10:00 до 14:00 часа.

Много любопитна информация, новини от пъстрия свят на поп-фолка и страхотна музика ще забавляват, както винаги, приятелите на предаването.

Специалната изненада за слушателите на „ВИП зона“ е, че в предаването ще има още повече звездни гласове, които лично ще съобщават новините за себе си първо и ексклузивно за Радио Веселина. Сензационните попадения ще бъдат публикувани в прилежащия към медията портал.

Припомняме ви, че Радио Сигнал+ също има доста „забавно-информационни” рубрики в ефира си, пълнещи със съдържание техния сайт. Уви, явно не се случва както трябва, защото въпреки многобройния екип, порталът няма завиден рейтинг – дори са по-зле от еднолично произведения Slusham.com (http://www.alexa.com/siteinfo/slusham.com & http://www.alexa.com/siteinfo/signal.bg).

Дали „Веселина“ ще успее да духне вкупом под опашката на всички? Предстои да видим!

За предаването „ВИП зона“:

Предаването „VIP Зона“ радва аудиторията на Радио Веселина вече повече от шест години. Негов автор и водещ е Светлана Кабаиванова. През годините „VIP зона“ натрупа богата история в медийното пространство, най-големите звезди от света на шоубизнеса правеха скандални разкрития за личния и професионалния си живот именно по време на гостуването си в предаването.

Виж страницата на „Веселина“ в Slusham.com – слушай на живо, търси песни, гласувай!

Коментари (6)

Публикувано в на 12 май 2010 г.