ВИП Йоана си лекува главата с йога, вместо с лекарства

Йоана лекува травма на главата с йога

В предаването „Усещане за жена“ по TV7 певицата Йоана Захариева-Йоко призна, че е излекувала тежка травма на главата с йога. Тя пострадала при удар и след изследване на скенер, й била назначена продължителна терапия с токсични лекарства.

Тогава бившият й съпруг я посъветвал да потърси алтернативи, препоръчвайки по-конкретно йога. Първият й учител я научил да медитира и обещал, че ако стриктно изпълнява упражненията в продължение на месец, ще успее да се излекува напълно.

Йоана захвърлила лекарствата и се отдала изцяло на алтернативната практика. А само след няколко седмици изумила лекарите, като се явила на преглед в отлично здравословно състояние.

И днес изпълнителката стартира деня си с петте тибетски упражнения, които й дават сила и тонус за предстоящите ежедневни ангажименти. Йоана релаксира със спорт и туризъм, като е въвлякла в начинанието си и двамата си синове.

Йоко разказа още, че много обича разходките в планината, а от пътуванията до различни дестинация в света се зарежда с положителна енергия. Най-голямо впечатление са й направили пирамидите в Гиза, а най-щастлива се почувствала, когато се изкачила до саркофага в Хеопсовата пирамида.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2014 г.