ВИП плеяда изгря в новия клуб Ferreti в Мултиплейс

Летни страсти разгорещиха модния диско клуб Ferreti в Мултиплейс

За да уважат откриването на модния и различен диско клуб Ferreti, намиращ се в комплекса за забавления Мултиплейс дойдоха най-красивата омъжена българка Станислава Стратиева,която само след месец ще лети за световния конкурс за красота във Виетнам и ще представи достойно там страната ни, носителката на няколко корици на мъжка библия Петя Велкова – автор и тв водещ на „Стилно” по 7 дни, Мистър Менхънт Али Алиев, Мистър България Лъчезар Иванов,футболистът Мартин Иванов и най-успешният пиар на българското черноморие – Наско Лазаров.

Тук се забавляваха още модният фотограф Йозеф Зидаров, Виктория Кесаровска собственик на верига Спа центрове Виктория, Ганчо Йотов- директор специални събития в агенция „ПРофайл” и пластичният хирург д-р Илъо Стоянов от „Есте Клиник” и очарователната шоколадова перла Хелен Ашонг.

Нощният Слънчев бряг се раздвивижи, след като сексапилното русо изкушение Пламена от Мюзик Айдъл 2 извиси невероятния си глас и върна времето назад в диско клуб Ferreti.

Камерите и фотообективите не пропуснаха да запечатат палавите моменти на Пламена,която като на игра пофлиртува с най-красивите мъже Али Алиев и Лъчезар Иванов. И двамата бяха без половинките си Ива и Цвети и пресъздадоха сцени от лентата на култовия „Флашданс”.

Купонът в комплекс „Мултиплейс” едновременно течеше с пълна сила и в култовия „Гранд де лукс” и в закачливия пиано бар ”Корсет”, отворил врати миналата седмица.

Новооткритият хотелски коплекс „Авалон” в ранни зори пък приюти своите вип гости, които поставиха началото на летните партита.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 юли 2009 г.