VIP Dance срещу насилието в училище – събитието е днес на „Ариана“ с онлайн видео и снимки

VIP Dance срещу насилието в училище – събитието е днес на „Ариана“

Акция против насилието в училище организират участниците във VIP Dance

Даниела и Камен Воденичаров отпаднаха от надпреварата

Акция срещу насилието в училище организират участниците във VIP Dance в събота от 15 часа на езерото „Ариана”. Поводът за инициативата е пребитото до смърт 16-годишното момче от негов съученик във Варна. В акцията ще участват много известни български личности, които ще подкрепят инициативата и участвайки в танцувалното шоу.

Нешка Робева откри петъчната вечер на елиминации с брилянтно изпълнение на валс в двойка с професионалния танцьор Димитър Божилов. Тяхното представяне взриви публиката в студиото и изправи всички на крака.

С най-малко зрителски гласове тази седмица от надпреварата отпадна отборът на Даниела, Камен Воденичаров, Яна Акимова и Милен Данков. Обещанието в ефир на тяхната защитничка Есил Дюран, че ще се омъжи в студиото на VIP Dance, ако публиката остави отбора в надпреварата, не обърна зрителския вот.

Със същото обещание излезе и актрисата Ваня Цветкова, въпреки, че все още не била намерила бъдещия си съпруг. Тя гостуваше в предаването като агитираше публиката да гласува за отбора на Анелия Раленкова и Ники Сотиров.

В розова рокля се появи Нед на сцената за своето изпълнение. Заедно с Николета обещаха, че от сега ще залагат повече на шоуто, тъй като постоянно получавали ниски оценки от журито. Заради редовните четворки, с които Орлин оценява изпълненията им, Нед му предложи да танцува другата седмица с Николета. Орлин не прие предизвикателството, като издаде, че му предстои общ танц с Яна в шоуто.

Изненадите в петъчната вечер на елиминации не свършиха до тук. Мария Силвестър и Боби Турбото показа нова оригинална хореография на своята самба. Те признаха след изпълнението, че напълно са импровизирали на сцената и танцът, който видяха зрителите, не е това, което са репетирали с професионалните си танцьори. Въпреки това, те спечелиха зрителските сърца и останаха в надпреварата.

В неделя специален гост във VIP Dance от 20 часа по Нова телевизия ще е Глория. Тогава половината отбори ще танцуват бродуей, а останалата част румба.

Коментари (4)

Публикувано в на 10 октомври 2009 г.