VIP Brother сам издъни лесбо мисия с Люси?! Видео!

Съквартирантите подозират, че Люси има връзка със Софи

Певицата e подложена  на кръстосан разпит, но отрича всичко докрай

След много тайни разговори и подозрения в Къщата, Мариана реши да извика Люси на разпит в Спалнята, където пред любопитните погледи на останалите съквартиранти й заяви: “Ние мислим, че Софи е твоето гадже”.

На този директен коментар Люси запази самообладание и отговори, че нейното гадже е в Берлин и тези обвинения са абсурдни.

До откровенния разговор се стигна след като цял ден звездите се опитваха да свържат различни факти около влизането на Софи/Камелия в Къщата и връзката й с Люси. Наясно какво я чака, още преди да влезе в Спалнята, Люси потърси подкрепата на VIP Brother, но той реши да остави певицата да се справи сама в създалата се ситуация. няколко минути безпомощната „лява душа” заливаше с молби за съдействие VIP Brother, шехнешком.

Убедена, че двете имат връзка е Мариана, която дори призна, че преди да влезе в шоуто е чула от екипа на VIP Brother, че Люси ще участва със своята половинка.

Мариана уверено излага пред Съквартирантите своята теза – двете имат удивително еднакъв стайлинг, еднакви татуировки и близостта им вече е очевидна.

В подкрепа на теорията, че Софи има тайна мисия се изказа и Никол, която подозира, че репортажът, който Съквартирантите изгледаха при влизането на Софи е манипулиран. Като кадър на Нова телевизия красавицата е убедена, че подобна новина никога не би намерила място в централна емисия “Календар”. Използван е жаргонен език, като думата „гадже”, която никога не би се появила в национален ефир, и то точно в емисия новини.

Къци също е на мнение, че новинарският репортаж е скалъпен. Орлин и Златка споделят техните съмненния, докато единствено Криси Патрашкова се опитва да отклони разговора в посока на историята с немския принц, като нарича догадките за връзката на Люси и Софи “теория на конспирацията”.

Кулмнацията на деня изпълнен с интриги и догадки събра всички Съквартиранти в Спалнята, където те внимателно разпитват Люси. Певицата разпалено отрече всякаква връзка със Софи/Камелия, но потвърди, че двете наистина си приличат като външен вид и поведение. След като Софи/Камелия свали аристократичните дрехи, с които влезе в Къщата, и започна да се облича точно като Люси, Жените в Къщата веднага забелязаха рязката промяна. За да отвлече вниманието на останалите от приликата й с Люси, Софи отново сложи по-дамски и класически дрехи. Това, разбира се, не остана незабелязано и предизвика още повече коментари.

Единственият, който не пожела да се включи в полемиката по разкриване на мисията на Софи беше Иван Ласкин. Той влезе в открит конфликт с Мариана, като я обвини в недобронамереност, а дори защити и Влади от нейните нападки.

Ще бъде ли разкрита тайната мисия на Софи/Камелия и ще й даде ли VIP Brother шанс да остане в Къщата , ще стане ясно до края на тази седмица.

Все пак и VIP Brother има вина за издънката, заради изтеклата предварително информация, както и за недобре подготвения псевдо новинарски репортаж!

Гледай видео запис от предаването онлайн – 02 октомври 2012 г.

Vip Брадър 02.10.12 Част 1/2
Vip Брадър 02.10.12 Част 2/2

Vip Брадър (късно издание) 02.10.12

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2012 г.