ВИП Брадър праща Азис в покоите на Плевнелиеви

Камерата на „Биг Брадър“ се завърта на 18 юли в двора на президента Росен Плевнелиев и жена му Юлиана. Екипът на Нико Тупарев ще заснеме първия рекламен клип на новите сезони на риалитито в затворения и строго охраняван комплекс „Резиденшъл парк – София“. Там в момента живее държавният глава и семейството му.

Досега никой не е допускан зад оградите на елитния квартал. Сега обаче там ще влязат звездите от „Биг Брадър“. Участниците в риалитито Азис, Денди, Део, Стойка, тризначките Вяра, Надежда и Любов ще се снимат в рекламата на предаването. Тъй като комплексът е строго охраняван, вероятно популярните лица от шоубизнеса ще трябва да преминат през щателната проверка на Националната служба за охрана, която пази президента.

Тази есен по Нова тв ще стартират нови два сезона на предаването. Първият ще е „ВИП Брадър“, в който засега са спрягани бивш министър, евродепутат, нашумяла писателка и футболна съпруга. Говори се също, че има и много отказали от участие родни звезди. Миглена Ангелова оповести публично нежеланието си да влезе в къщата. Валери Божинов и Николета Лозанова също са сред имената, които обмислят участие.

Веднага след сезона с вип съквартирантите ще се завърти и версия за по-обикновени обитатели на къщата.

На снимките виждате Азис в най-новото му уникално шоу на висок ток в Night Flight. Бъдещият брадър Азис бе с марков тоалет, който подчертаваше тялото му, и с обувки с 20-сантиметров ток. Именно заради тях той съкрати с една песен първата част на концерта си, тъй като трудно съчетаваше пеенето с танците.

Инфо за видео анонса на ВИП Брадър – агенция Дартс нюз, за участието на Азис и снимките – Фейсбук профила на клуб Night Flight.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юли 2012 г.