ВИП Брадър 03.11.2017 – сериал Малката Джулка

Премиера на сериала „Малката Джулка“ тази вечер във VIP Brother

Съквартирантите разкриват неподозирани актьорски заложби в една история за невъзможна любов и предразсъдъци

Петък вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA зрителите ще получат билет за първи ред и ще се насладят на премиерата на хитовия индийски сериал „Малката Джулка“. Една драматична история за невъзможна любов, предразсъдъци и… още нещо, в която забавлението ще бъде повече от гарантирано.

След като прекараха няколко дни в репетиции, днес ще видим крайния резултат от усилията на Съквартирантите, както и неподозираните актьорски заложби, които разкриха по време на снимките за сериала. В главните роли на касовата продукция ще влязат Джулиана Гани в ролята на малката Джулка, Тото – като Тотракан Скандауджи – звезда от Боливуд и съпруг на малката Джулка и Дани Златков в ролята на Златкаш – шофьор на Тотракан, който тайно е влюбен в него.

Драматичната линия в сериала ще бъде допълнена от родителите на малката Джулка и Тотракан. Майката на главната героиня – властната и меркантилна Енджин Мангиз ще направи всичко по силите си дъщеря ѝ да остане омъжена за Тотракан, въпреки че той не изпълнява съпружеските си задължения към нея. В същото време майката на Тотракан Маргиз Хранъ всячески ще се опитва да запази голямата тайна, която синът ѝ крие от света.

Драматични обрати, заплетен сюжет, невероятна актьорска игра в стила на индийското кино и две страстни целувки ще развълнуват зрителите по време на премиерата на „Малката Джулка“ от 21:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.