Виктория Красимирова печели Мис Пловдив 2015 + снимки

Виктория Красимирова е новата Мис Пловдив 2015, пише „Марица“. Красавицата спечели модния конкурс на 14 май в спор с 13 претендентки. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Габриела Чонина.

За първото си място тя получи лента, маркова козметика, бижута и екскурзия. Красимирова е на 19 години. Завършва тази година сценични кадри със специалност театрални кукли. Втора в конкурса стана Мария Попова, а трета се нареди Кристина Тошева.

Момиче на вестник „Марица“ стана Теодора Караджова. Лентата й бе връчена от главния редактор на вестник „Марица“ Руси Чернев. Като награда тя получи уикенд за двама във „Вили Амампура“ – Пампорово. Това е втори приз на вестник „Марица“ за Теди тази година. Тя грабна короната на най-големия регионален вестник и в проведения наскоро конкурс „Фотомодел на света България 2015“.

Участничките в в състезанието за „Мис Пловдив 2015“ дефилираха пред публиката в три кръга – по дънки, по бански костюми и официални тоалети на дизайнера Стоян Радичев. Водещи на конкурса бяха Лейди Би и Део.

Инфо: вестник 24 часа, снимки – вестник Марица

Коментари (0)

Публикувано в на 15 май 2015 г.