Виктор Калев в Като две капки вода с онлайн видео и снимки

Виктор Калев в Като две капки вода

Виктор Калев ще бъде част от журито в новия сезон на „Като две капки вода“

„Той е най-великият имитатор на певци“, категорично заяви Маги Халваджиян по време на гостуването си в „На Кафе“

Една от големите изненади, които продуцентът Магърдич Халваджиян и половинката от култовия тандем на „Като две капки вода“ – Димитър Рачков, поднесоха в „На Кафе“, беше обявяването на нов член в състава на журито. Известният със сатиричните си превъплъщения в знаменити български личности актьор – Виктор Калев, ще се присъедини към звездното трио, допълвайки го с присъщата енергия, хумор и усет към имитацията. Петият сезон на уникалното шоу за преобразявания ще стартира на 27 февруари от 20:00 ч. по NOVA със звезден каст от осем участника и съпътстващи изненади.

„Ако има някой, който да може да оценява такива неща, това е Виктор. За мен той е най-великият имитатор на певци! Радвам се не само че ще участва, но и че той самият е щастлив и чака с нетърпение шоуто“, сподели Маги пред Зейнеб, която бе ко-водеща на „На кафе”.

Продуцентът добави, че очаква с интерес да види Рачков и Калев „от двете страни на барикадата“ – в ролите на водещ и жури.

„Той е изключителен професионалист! Ние сме близки приятели и се радвам, че ще бъде част от нашия екип“, отговори Рачков, добавяйки шеговито, че сценичните атаки са предвидени само за продуцента.

В разговора двамата загатнаха, че в журито със сигурност ще присъства един познат участник и това ще бъде именно Фънки. В предстоящия сезон запомнящият се рокаджия ще има задачата да създава приемственост между нови и утвърдени членове на журито. Гостите оставиха в дълбока тайна третия представител на експертното трио. Дали продуцентите ще решат да я издадат или ще остане неразкрита до самия старт на петия сезон на най-обичаното шоу в българския ефир – ”Като две капки вода”, предстои да стане ясно съвсем скоро.

Не пропускайте старта на „Като две капки вода“ на 27 февруари от 20:00ч. по NOVA

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.