Виктор Калев и Невена Цонева – очаква те купон в нощна София! с онлайн видео и снимки

Виктор Калев и Невена Цонева – очаква те купон в нощна София!

Ударна доза смях с Виктор Калев в The Cotton Club

На 24 март популярният комик гостува повторно в “Нощта на актьора”

На 24 март (сряда), уникалният актьор Виктор Калев отново ще покаже своя артистичен талант на сцената на The Cotton Club. В продължение на два часа шоуменът ще  разсмива публиката с комедийни монолози и музикални изпълнения в поредицата “Нощта на актьора”. Виртуозният имитатор отново ще просълзи до смях гостите на хитовия клуб, влизайки в образите на Рънърса, Деса Поетеса, Доктор Ливайн, Кольо Фичката и живата музикална легенда Лили Иванова с емблематичния й хит “Ветрове”.

Още с първата си изява в “Нощта на актьора”, звездата от “Шоуто на Слави” доказа, че се нарежда не само сред най-популярните и най-обичани български актьори, но и сред малцината от тях, които могат с невероятна лекота да импровизират пред публика.

Неговите скечове, моментни импровизации и специфичен директен контакт с хората правят шоуто му едно уникално и незабравимо изживяване за публиката.

На 24 март, Виктор Калев ще изгрее за втори път в комедийната поредица, организирана от The Cotton Club, в която ще си партнира с победителката в Music Idol 1 – младата поп-звезда Невена Цонева.

Гениалните превъплъщения на комика ще продължат с голяма порция Милко Калайджиев, Володя Стоянов, Роси Кирилова, Силвия Кацарова, Васко Кеца, Тони Димитрова и Галка от “Каризма”.

Всичко това ще бъде богато гарнирано с горещите танци на балет Магаданс.Можете да резервирате своето място на официалния сайт на клуба www.cottonclub.bg , или на телефон 0888 71 04 71.Начало 23:30 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2010 г.