Вихра споделя и се съблича по ТВ7 – снимки и видео

Вихра захвърли булчинската си рокля в „Споделено  с …” по TV7

Чаровната брюнетка е новата водеща на рейтинговото предаване

За да скъса напълно с миналото и да започне на чисто, на 25 януари 2012 г. любимката на телевизионните зрители Вихра съблече своята сватбена рокля в ефира на TV7. Водещата на „Споделено с Вихра” влезе в студиото си не като водещ, а като гост на Тони Димитрова, за да сподели всички подробности около изневярата на съпруга си. Тя сподели, че любовта й към него си е отишла след предателството му и че два месеца преди Иван да й признае, че има друга връзка, тя вътрешно е усещала неговата нестабилност.

Чаровната брюнетка сподели, че разводът й е започнал с фалстарт, тъй като е получила покана за бракоразводното дело с бащиното си име. Тогава нейният адвокат коментирал, че продуцентът е объркал имената й и че поканата не е отправена към нея. Вихра върнала поканата на Иван заради сгрешено име. Сама тя каза, че е обидена на съпруга си, че той дълго е отричал, че има друга жена в живота му.

В края на предаването Вихра благодари на TV7 и на продуцентите от !no frame media, че са й гласували доверие и й предоставят възможност да се развива, с което обяви официално, че още от 26 януари поема щафетата като водещ на „Споделено с…”.

Гледайте „Споделено с Вихра” всеки делничен ден, 16:30 в ефира на TV7 или в реално време на сайта на телевизията.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 януари 2012 г.