Вихра се вихри в ТВ7, Камелия оклюма – видео

Камелия: Още имам договор, предстои развитие!

В същото време 99,9% сигурно е, че Вихра от „Станция Нова“ поема предаването. Тя се сбогува със зрителите на „Нова“ и обеща да се появи в друг ефир

Камелия научила за решението на продуцентите си да я освободят от водещ на „Споделено с Камелия“ от публикациите в Интернет, разкри самата тя при гостуването си в „Карбовски: Директно“, информира Signal.bg.

„Аз го разбрах на петък 13-ти, супер! Разбрах от Интернет. Прочетох, че доброволно си тръгвам, което не отговаря на истината, че искам да си почина. Не съм уморена, определено не съм уморена! Искала съм да сбъдна дългогодишната си мечта да стана майка… Не знаех, че човек като работи, не може да бъде родител или да стане майка. Не съм бременна. Бих искала, но не съм“ – каза тя.

„Споделено с Камелия“ е второто предаване, на което Камелия е водещ, след дебюта й по Нова ТВ в „Голямата уста“.

За токшоуто си по TV7 певицата споделя:“Обичам предаването си. Знаеш ли колко е трудно човек да ти сподели една лична история… Аз съм от година и половина на екран. Дори самата аз не знаех в началото дали ще мога да се справя с моя по-скандален имидж. Изведнъж идва едно момиче или момче, или семейство и си казва такива съкровени тайни за насилие, за бой, за педофилия… Аз много благодаря на тези хора. Това насила не можеш да го издърпаш от хората“.

Карбовски похвали Камелия, че се е справяла добре с работата си и подчерта, че екипът й е подбирал много добре гостите, като не пропусна да отбележи и ролята на сексапила й.

„Не мога да говоря за минало за това предаване, защото аз все още имам действащ договор. По документи аз съм на работа. Има неяснота. Конфликт няма, поне не ми е показвано от моя страна“ – каза Камелия и не скри, че е неприятно изненадана. Тя поясни, че предаването й има постоянно висок рейтинг, но не знае никакви подробности защо продуцентите са решили да я сменят. „Интересно ми е. Предстои развитие“ – каза певицата.
Камелия не се ангажира с предположение коя от двете – Вихра или Тони Димитрова, които са спрягани като евентуални нови лица на предаването, ще води на нейно място. „Това предаване има облик като теми, ключа за различните истории, които определено са интересни, може би аз ги отключвам по определен интересен и различен начин. Не знам кой би успял“ – заяви певицата.

В неделя следобед Вихра се сбогува със зрителите на „Съпругите“ на „Станция Нова“ и призова да я гледат по друга телевизия, но не уточни къде и в кое предаване, допълват още от Signal.bg.

Докато водеше за последно своята рубрика „Съпругите“, Вихра „надуши накъде отиват нещата“, като видя ко-водещата Мая с огромен букет. Тя се опита да продължи обичайния диалог с гостите си, но Мая не даде тази възможност.

Вихра „гушна букета“ и обяви, че си отива от предаването, но не и от живота. Катето Евро пък я покани да идва да си хапва всяка неделя.

Как ще се развие тази телевизионно-семейна драма, предстои да разберем.

Гледай видео запис от гостуването на Камелия при Карбовски

Вижте сбогуването на Вихра в края на този клип: http://play.novatv.bg/play/263092/?autostart=true

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2012 г.