Вихра храни детето с биопродукти, не с боклуци като вас! с онлайн видео и снимки

Вихра храни детето с биопродукти, не с боклуци като вас!

Вихра Петрова, доскорошната хит водеща на „Станция Нова“, вече на “Споделено с Вихра”, се оказа заклета привърженичка на здравословния начин на живот. Вихра храни дъщеричката си Ава само с биопродукти и не се свени да нахока всички, които не постъпват като нея.

“Всяка майка е отговорна за здравето на своето дете, но колко дами си дават сметка, че всички изкушения, които позволяват на малките човечета, са пагубни за здравето им. Винаги гледам да храня дъщеря си с биохрани. Това е важно за мен като отговорен родител”, сподели пред woman.bg водещата.

Защо скъпите здравословни продукти не се свидят на вихрената ТВ дама? „Вероятно сега ще има хора, които ще ме репликират: „А колко струват биопродуктите в магазините? Не всеки може да си ги позволи…” Аз обаче веднага ще им отвърна: „А колко струват антибиотиците на децата ви, с които ги лекувате, след като се разболеят?” Дайте пари за една биоябълка, а не за пакет хрупащи боклуци, съчетани с близалка и полети обилно със захарен сок, оцветен с Бог знае какво”, наставлява брюнетката.

Най-накрая Вихра преодоля раздялата си с Иван. Кризата от проваления брак вече е отминала. „Човек е толкова щастлив, колкото си позволи да бъде. Никой не може да те направи щастлив или нещастен, никой не може да те вкара в криза, това го правим ние самите. Моите гости са мои учители, надявам се учители и на всичките ми зрители, защото най-истинските уроци ни дава живият живот”, смята чувствителната звезда на ТВ7.

Коментари (1)

Публикувано в на 13 юли 2012 г.