Виедо премиера: Петко Славов – До края на света (забавен клип!)

„Остава” сложиха розови очила, за да видят първия видеоклип на Петко Славов

На свежа промоция в Radio Cafe Петко Славов представи първия си самостоятелен сингъл и видеоклип „До края на света”. За да усетят атмосферата на клипа за гостите бяха осигурени специални розови очила.

Остава, Ирина Флорин, Графа, Моnyx, Елица Тодорова, Мишо Шишков, Деница от Мюзик Айдъл и Иво Чалъков (китаристът на „Gravity Co”) не се притесниха да сложат шегаджийските хартиени очила докато гледаха анимационното видео.

Режисьори на закачливия клип са Мина Милева и Весела Казакова. Мина има опит във видеопродукции зад граница. Участвала е в проекти като “Opportunity Nox” на Roxette. В лентата главен герой освен Петко е и анимационното човече Густав. След края на видеото Петко Славов направи и кратък лайв концерт. Заедно с музикантите Николай Славов – пиано и Даниел Петров – барабани, Петко представи сингъла на живо, както и още няколко песни на AIRBAG.

До края на света” е изцяло авторска песен на Петко Славов с мелодично, китарно-рок звучене. Съвсем скоро сингълът и видеоклипа ще се завъртят в българския тв и радио ефир.

Петко Славов – До края на света

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.