Видео с камилата на Hoodini – ДА, това е хит!

Гледай Hoodini – Да (Official Video) онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ITA3Ds2YXgo

Бургаският рапър Hoodini се хвърля в дълбоките води с хита „Да“. Дълбоки води, защото звученето, особено на припева, има заряда да превърне песента в предпочитана за лято 2014. А иначе видео реализацията от режисьорите D-Graphix е повече от гореща – Hoodini влиза в ролята на арабин в пустинята, придружават от любимата му камила.

Песента вече се излъчва в ефира на The Voice.

Музика: Hoodini;
Текст: Hoodini;
Продуцент: Fang;
Микс и Мастър: Fang (Studio 33);
Режисьор: D-Graphix;
Издател: Hood’G’Fam Entertainment (2014)
С участието на танцово сдружение „Бели денс Бургас“ и Танцова формация „ФРЕШ“

Биография

Стоян “Hoodini” Иванов (1989) е рап изпълнител и музикален продуцент. Първият му сингъл “По цял ден” излиза през лятото на 2008 година. Hoodini е и автор на много от песните на Hood „G“ Fam Entertainment, като „Кво Стаа“ и „Ден За Ден“ на Gravy , съ-автор на “Не си от тук” , „4-ри Колела“ , „Рапъри“ на Добри Момчета, както и „До края на нощта“ и „Искаш Рап“ на Fang. В края на 2008 Hoodini изкарва първия по рода си микстейп в България със заглавието “Thriller” хостван от DJ Fed. През 2009 пък излиза вторият му студиен проект – микстейпа „Второ Причастие“ където хост са отново DJ Fed и DJ Pheel. Следват синглите 1000 вата (remix), където участие взима и DJ Emotion, „Горещо Лято“ и „Моята Територия“. През 2010 година Hoodini продуцира микстейпа „Играта Не Е За Всеки“ на друг член на HGF – Gravy. В средата на годината излиза и видеото на песента „Mary Jane“, където Hoodini си партнира рамо до рамо с M.W.P. & X, както и с брат си – Fang. Големия успех за бургаския рапър идва с хитовата му песен „Oh Baby“, която се изкача по върховете на музикалните класации, както и с първото 3D рап видео към песента „Утрешният Ден“, заснето от Константин Костадинов. През 2011 година Hoodini изкарва и редица тракове с различни рап изпълнители от България, част от които намират мястото си и в 3-тият му микстейп „Градът Не Спи“, в който взима участие DJ Pheel. През 2012 година Hoodini продължава да изкарва сингли, като първият от тях „За Моите Хора“ е с участието на Tr1ckmuzik, който е автор на музиката. Следва сингълът „Дай Ми“ , а в края на годината излизат няколко съвместни парчета с F.O. Първото от тях „Не ни разбират“ излиза през месец юли, а второто, а именно песента „Извини Ме“, която излиза с видеоклип , а зад камерата застава Павлин „Bashmotion“ Иванов.Следва „This -кретен“, където се включва и друг бургаски изпълнител – M.W.P….
През 2013 г. излиза съвместното му видео с Billy Hlapeto & Lexus – 24/7, а по-късно и видеото към песента „PrimeTime“ с участието на Криско, както и съвместното видео с F.O. & Dim4ou – „Бинго“.

Дискография

“Da DreamTeam Play-Offs: Season 1” – компилация 2006 г.
“По цял ден” – сингъл 2008 г.
“Звезди” – сингъл 2008 г.
“Тhriller” – микстейп 2008 г.
“Кво Искаш” – сингъл 2009 г.
“Второ Причастие” – микстейп 2009 г.
“1000 Вата” – макси сингъл 2010 г.
„Горещо Лято“ – сингъл 2010 г.
„Моята Територия“ – сингъл 2010 г.
„Парти С Нас“ – сингъл 2010 г.
„Oh Baby“- сингъл 2010 г.
„Принципно“ – сингъл 2011 г.
„Такива Като Теб“ – сингъл 2011 г.
„Утрешният Ден“ – сингъл 2011 г.
„Пътят Нагоре“ – сингъл 2011 г.
„Градът Не Спи“ – микстейп 2011 г.
„Той Е“ – сингъл 2011 г.
„Спускам Се“ – сингъл 2011 г.
„Ти Ми Даде Всичко“ – сингъл 2011 г.
„Dance Dance“ – сингъл 2011 г.
„По-Студена От Лед“ – сингъл 2011 г.
„Той Е“ – албум 2011 г.
„За Моите Хора“ – сингъл 2012 г.
„Дай Ми“ – сингъл 2012 г.
„Не Ни Разбират“ – сингъл 2012 г.
„Извини Ме“ – сингъл 2012 г.
„This-кретен“ – сингъл 2012 г.
„Колко Струвам“ – сингъл 2013 г.
„24/7“ – сингъл 2013 г.
„PrimeTime“- сингъл 2013 г.
„Бинго“ – сингъл 2013 г.
„Нова Булка“ – сингъл 2014 г.
„Худинизъм“ – албум 2014 г.

Видеография

„Не Си От Тук“ – видео Добри Момчета 2007 г.
„Ние Сме Hood’G’Fam“ – видео Добри Момчета 2008 г.
„Паля Дърпам Пуша“ – видео Fang 2008 г.
„Ден За Ден“ – видео Gravy 2010 г.
„Mary Jane“ – видео M.W.P. & X – 2010 г.
„Oh Baby“ – видео 2010 г.
„Утрешният Ден“ – видео 2011 г.
„Извини Ме“ – видео 2012 г.
„This-кретен“ – видео 2012 г.
„24/7“ – видео 2013 г.
„PrimeTime“- видео 2013 г.
„Бинго“ – видео 2013 г.
„Нощ и Ден“ – видео Кривия – 2014 г.
„Нова Булка“ – видео 2014 г.
„Кой Те Излъга“ – видео Tr1ckMusic – 2014 г.
„Грешни Впечатления“ – видео Mirela Maude – 2014 г.

Продуцент и съ-автор на

Добри Момчета – Не Си От Тук (сингъл 2007)
Gravy – Играта Не Е За Всеки (2010 микстейп)
Добри Момчета – 4 Колела (сингъл 2012)
Добри Момчета – Рапъри (сингъл 2012)
Fang – До Края На Нощта (сингъл 2012)
M.W.P. – USB (сингъл 2012)
Fang – Искаш Рап (сингъл 2012)
Добри Момчета – Аха (сингъл 2013)
Truexvata – 0,4 (сингъл 2013)

Коментари (0)

Публикувано в на 24 юли 2014 г.