Видео: раздават награди за най-добър диджей и клуб на България


Шоуто по връчване на първите награди за BEST DJ OF THE YEAR BULGARIA и BEST DISCO & NIGHT CLUB OF THE YEAR BULGARIA предизвика фурор

Във вечерта на 28 октомври бяха раздадени първите годишни награди за Best DJ of the Year Bulgaria и Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria. Домакин на официалната церемония бе столичният клуб Маscara. До връчването на статуетките се стигна след гласуване в онлайн пространството, на специално създадения за целта сайт www.awards.bg. Вотът бе предоставен изцяло в ръцете на клубната публика.

Тандемът Pacho B & Pepo грабна статуетката за Best DJ, а агенцията на двамата пловдивчани E-Booking се оказа победител в категорията Best Bulgarian Booking Agency. Сред момичетата най-много гласове събра Djane Marri Dessi. Румънецът и Енчев получиха наградата за Best Karaoke DJ, но на сцената на шоуто се появи технитя PR, за да вземе статуетката от тяхно име, тъй като се оказа, че двамата тъкмо в този момент се изявяват на поредното си караоке парти.

Изненадата на вечерта бе появата на DJ Tarkan от Турция, който уважи по собствено желание събитието и същия ден пътува специално от Истанбул до София, за да присъства на церемонията. Той се оказа победителят сред интернационалните DJи и така приятната изненада от пристигането му се допълни от факта, че той лично излезе на сцената да получи своята статуетка. „Пушете по-малко в клубовете!” призова DJ Tarkan по време на речта си публиката на това шоу. А тя в голямата си част бе представена от елита на клубната сцена и клубния бизнес у нас.

Официалната церемония по връчване на първите награди за Best DJ of the Year Bulgaria и Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria бе уважена от артисти като Big Sha, младите поп таланти Стоян Петров и Лазар Кисьов, Ерол – фронтмена на Wickeda, Супер Бианка от шоуто на Иван и Андрей, поп-фолк дивата Антонина и един истински аристократ – швейцарският принц от руски произход Никлас, притежател на един от най-елитните козметични марки в света.

Водещ на шоуто бе Косьо Лунгов – едно от лицата на телевизионната продукция „5400”, който с хумора си и със свежите си импровизации вдигна публиката на крака. А партито се разгорещи още повече, когато Явор от култовата българска банда Gravity Co. излезе на сцената, този път обаче в тандем с Диан от Deep Zone Project. Вдъхновена от страхотната атмосфера на церемонията, Йоана от Deep Zone Project грабна микрофона по свое желание и финализира официалната част с изпълнение на “On Fire” – най-новия хит на Deep Zone.

И вечерта не свърши до тук. Продължението бе от световно известната парти марка Ministry of Sound. За да сподели радостта от наградите на българските DJи, промоутъри на партита и собственици и управители на клубове, от Лондон долетя секси блондинката DJ Eve Carey. Тя застана зад пулта на клуб Mascara точно в полунощ и повдигна оше повече градуса на настроението с енергичния си сет.

Отзивите за първите годишни награди за Best DJ of the Year Bulgaria и Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria 2010 са повече от позитивни и за организаторите е чест, че положителната оценка се дава все от хора, които най-добре от всички знаят как се правят добри събития, защото това е тяхната професия.

Гледайте пълен запис от церемонията по връчване на първите годишни награди Best DJ of the Year Bulgaria и Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria 2010 на www.streamer.bg.

Ето и някои изказвания на DJи и промоутъри:

„Поздравления! Шоуто беше наистина страхотно!”

Диан от Deep Zone Project

„Искам да изкажа възхищение и благодарности към целия екип на Awards.Bg – организатора на тази церемония. Възхищение за начина, по който бе направена организацията на цялото събитие: водещ, видео спотове, оргинални статуетки, интересни-дизайнерски покани и най-важното – всички награди отидоха заслужено точно там, където трябва. В тази връзка искам да благодаря на всички фенове и приятели, които гласуваха за мен. Тази награда ми дава мотивация занапред да работя все по-добре и да правя по-яки и луди купони!!! Искам да пожелая на екипа на Awards.bg още по-зрелищна церемония догодина и в по-голям клуб, а защо не и в зала 1 на Национален Дворец на Културата !!!”

DJ Marti G – победител в категорията Best Retro DJ

„Поздравяваме екипа за перфектната организация в нощта на наградите и му пожелаваме още по-голям успех при следващото издание. Организаторите на Best DJ & Best Club Awards.Bg успяха да направят пробив в развитието на българската клубна сцена, от който определено имаше нужда. Благодарности и за това, че ние от Manivella Booking се чуствахме комфортно, с настроение и успяхме да изпитаме приятни емоции по време на събитието.”

Димитър Маринов и Венимир Стоянов, Manivella Entertainment Studio – номинирани за Best DJ Promoter.

„Поздравления за организацията и идеята за направата на този конкурс. Пожелавам на екипа да има воля и сили да продължи да го развива, защото определено има нужда от нещо подобно! Благодаря за наградата!”

DJ Silver, получил награда за Best Radio Show, за радио шоуто си “Addicted To Music” по радио Nova

Best DJ: Pacho B & Pepo

Best DJane: Marri Dessi

Best House/Progressive/Electro DJ: Deso

Best Techno/Trance/Minimal DJ: Balthazar

Best Retro DJ: Marti G

Best R`n`B Hip-Hop DJ: Swed Lu

Best Pop Folk DJ: Teddy Georgo

Best Karaoke DJ: Rumanetsa & Enchev

Best New DJ: Shoto

Best International DJ: DJ Tarkan

Best DJ Party:  We Are Not Angels

Best Open Air DJ Event: Solar Summer

Best Bulgarian DJ Track: DJ Borra – Next Level

Best Bulgarian DJ Remix: Harmonika Track – Pacho B & Pepo RMX

Best DJ Radio Show: Addicted to Music by DJ Silver @ radio Nova

Best DJ Magazine: GO Guide

Best Bulgarian DJ Booking Agency: E-Booking

Best Bulgarian DJ Record Label: Stolen Soul

Best DJ PR/Manager: Giorgio B от Adultempo

Best DJ Promoter : Metropolis

Best Club: Yalta Club

Best New Club: Iceberg

Best Rock Club: Stroeja

Best Live Music Club: Sofia Live Club

Best Pop Folk Club: 4as Pik

Best Summer Season Club: Cacao Beach

Best Winter Season Club: Iceberg Borovets

Best Club Design: Mascara

Best Club PR/ Manager : Вили Василев – Arrogance Music Factory

Best Club Chain: Disco bar Брилянтин

Диско бар Брилянтин спечели приз за най-добра верига от нощни заведения на годината

Във вечерта на 28 октомври 2010 година се проведе бляскава церемония по случай връчването на Първите годишни награди за Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria и Best DJ of the Year на Аwards.bg. Награда за най-добра верига нощни клубове (Best Club Chain of the Year) спечели „Брилянтин“ за заведенията в София, Пловдив, Слънчев бряг и Банско. Статуетката – приз, както и награди от спонсори на събитието, прие лично Камен Спасов – един от собствениците на известното заведение.

Освен признанието за водеща верига заведения, Брилянтин получи номинации и за:

– Best Retro DJ of the Year, където бяха отличени DJ Simon и DJ Angelo;

– за Best Winter Season Club of the Yea с Брилянтин Банско;

– за Best DJ Party of the Year с партит Glow in The Dark.

След силните емоции по награждаването, всички гости останаха, за да си спретнат шумно парти, както и да отпразнуват призовете си с феновете. В среднощният купон се включи световноизвестната DJ Eve Carey, една от звездите на Ministry of Sound.

Организаторите на събитието споделиха, че възнамеряват да превърнат конкурсите Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria и Best DJ of the Year в ежегодно събитие.

Видео: BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2010 г.