Видео премиера: Тони Стораро – „Двете сладурани“ (ВИДЕО)

Тони Стораро в обятията на две сладурани

Тони Стораро вече е готов с видеото към актуалното си парче „2-те сладурани”. Клипът, в който суперзвездата на Diapason Records е в компанията на две очарователни момичета, може да бъде видян от днес само в ефира на Фен ТВ.

Големият Тони, заедно с режисьора на клипа Ненчо Касъмов, проведоха специален кастинг, за да изберат момичета, които да влязат в ролята на двете палави сладурани.

„Решихме да не залагаме на познати имена, а да дадем шанс на атрактивни почитателки на поп-фолка.”, обясни Тони.

„В България има толкова красиви жени, които не са известни. Да не говорим, че като визия те по нищо не отстъпват на популярните дами у нас и затова  бяхме категорични , че трябва да им дадем възможност да се изявят. И изобщо не съжалявам за това.”, аргументира се още Тони.

На импровизирания кастинг се явили почти 100 момичета, но Големият Тони и режисьорът се спрели на двете брюнетки – Вивиан и Криси. „Мисля, че момичетата се справиха чудесно със задачите си пред камерата.”, лаконичен е Ненчо Касъмов.

„’Двете сладурани’ се представиха идеално.”, допълва Тони Стораро. „По-трудната задача беше за мен. Все пак и аз като всеки нормален мъж не мога да остана равнодушен, когато съм в компанията на красиви дами.”, шегува се звездата на Diapason Records.

Не пропускайте да видите видеоклипа на „2-те сладурани”-  новия разбиващ хит на Тони Стораро само по Фен ТВ!

Виж клипа тук:

„2-те сладурани”

музика: Йорданис Агапиту, текст: Диян Георгиев, аранж.: Михаил Бургуджиев;

режисьор на видеото: Ненчо Касъмов

грим: Аделина; коса: студио Helan – Елена Кумчева, стайлинг – Тони

Коментари (0)

Публикувано в на 21 април 2010 г.