Видео премиера: Кондьо поздравява жените с „Нямаш равна“ с онлайн видео и снимки

Видео премиера: Кондьо поздравява жените с „Нямаш равна“

Парчето умишлено излиза между 8 март и Цветница – като подарък!

Кондьо вече радва многобройните си почитатели с новото си парче „Нямаш равна”. Песента има и видеоверсия, която от днес се върти само в ефира на ФЕН ТВ. Изпълнителят на Diapason Records избра новата му песен да се появи между 8 март и Цветница като своеобразен подарък за всички жени, които се чувстват специални.

Този път гласовитият певец и продуцентите се спряха на музика, която е базирана на традиционни ромски мотиви. Закачливият текст е дело на Диян Георгиев, а аранжиментът – на Юлиан Любенов. Видеореализацията е осъществена от режисьора Ненчо Касъмов.

„Искаше ми се песента да излезе точно сега – между двата красиви дамски празника – 8 март и Цветница и да бъде като подарък за всички жени, които се чувстват неповторими и желани.”, разкрива подробности Кондьо.

„Текстът разказва за това как една жена може да бъде уникална и това да предизвиква възхищението на мъжете и разбира се, завистта на другите представителки на нежния пол.”, допълни още гласовитият певец.

„Текстът е по-провокативен, но мисля, че това се харесва на публиката. А и напълно съответства на музиката.”, аргументира се звездата на Diapason Records.

Виж Кондьо – „Нямаш равна“:

Коментари (0)

Публикувано в на 18 март 2010 г.