Видео премиера: хит на Искрен Пецов с Галена Димова

Напомня ми нещо“ на Искрен Пецов с гореща лятна промоция на морето

Planet Yacht Club на Св. Влас гостоприемно отвори врати за официалната лятна промоция на клипа към парчето „Напомня ми нещо” на Искрен Пецов.

Сред гостите на атрактивната промоция бяха Галена Димова в компанията на съпруга си Жоро и малката си дъщеричка Виктория, съпругата на Искрен Пецов Диди Дрингова, режисьорът Андрей Хадживасилев, певицата Кристина Димитрова, Теодор Георгиев, Валери и Кети Граматикови, Венко, Веси, Клаудия, участници и хора, които помогнаха за създаването на видеото. На промото присъстваха и няколко почитатели на  кайт-сърфа, с които Искрен обикновено кара в Бургас.

Клипът беше излъчен няколко пъти на голямата видеостена на пристанище Марина Диневи. Събралите се гости се забавляваха с горещото лятно видео и новите парчета на Искрен Пецов и имаха възможност да охладят страстите с ледени коктейли.

Ефектното видео е към новото парче на изпълнителя „Напомня ми нещо“ и е заснет на 4 локации на Черноморието – солниците Бургас, Марина Диневи, Вромос и Несебър.

Галена Димова сменя 4 супер секси визии и се превъплъщава в мечтаното лятно изкушение за всеки мъж.

В клипа участие взема французинът Prince Sony, който е известен хореограф и танцьор.

Искрен Пецов подкарва кайт сърф във видеото, което е посветено на трагично загиналия Дими от Сленг, чиято любов към екстремния спорт беше пословична.

На снимка 1: с Кристина Димитрова
На снимка 2: с Диди Дрингова

Iskren Pecov – Napomnia mi neshto / Full HD / Official Video 2010

Коментари (1)

Публикувано в на 9 август 2010 г.