Видео премиера: Galia (Галя) – „Другата част“ (+ВИДЕО)

Galia атакува с нов самостоятелен хит – „Другата Част”

След успеха на първото самостоятелно парче на Galia „3 Минути до Шоу”, в музикалния ефир до дни ще се завърти новият й сингъл „Другата Част” /A Different Part Of Me”, който дава заявки за абсолютен хит.

Интернет премиерата бе днес, 22 април. Чувствената R&B балада е по музика и текст на Galia, а музикалното продуциране на песента е поверено отново в ръцете на талантливия Светлин Къслев, с когото двамата вече оформят категоричен екип. Песента е  мастерирана в Атланта, сърцето на световната  R&B и поп култура.

Видеоклипът към сингъла бе заснет от изключителния творческия тандем между култовия  арт консепт и криейтив директор Георги Манов и даровития оператор Георги Марков.

Специално участие в снимките на видеото има холивудският актьор Станислав Яневски, познат от ролята си на Виктор Крум в поредицата Harry Potter, както и с участието си във филма на Тарантирно – Hostel 2.

Той демонстрира бойни умения и безупречна актьорска игра в ъндърграунд боевете, част от динамичния и изпълнен с обрати сюжет.

В мащабната продукция работи снимачен кино екип от 50 души, включително актьори, хореографи на бойни сцени, стилисти, гримьори, фризьори, а снимките продължиха над 90 часа. Авангардният стайлинг е дело на  Мина Кайе и Джина Шеовска. В основата на историята на видеото е любовта между двама души, но гарнирана с много екшън, хай-тек и фешън кутюр.

Виж „Другата Част” (с подкрепата на NESCAFE® 3in1):

Снимки: Studio Proto

Коментари (0)

Публикувано в на 22 април 2010 г.