Видео премиера: Дует „6а-6а” (Ша-Ша) – „Нагоре-Надолу“

Дует „6а-6а” с нов сингъл

Нагоре-Надолу“ е новият сингъл на нашумелия дует „6а-6а” (Ша-Ша), който до броени дни ще прозвучи в родния радиоефир (виж клипа по-долу!). Светослав Николов (Цвъри) – китари и Гергана Добрева – вокал отново провокират своите фенове със забавен фънки ритъм, пикантно подправен с оригинално денс звучене. „Нагоре-Надолу” е една от първите песни на музикантите, измислена още преди да сформират дует „6а-6а”. Парчето идва като отговор на вечното търсене и лутане за правилния път в живота, за смисъла и безсмислието на съществуването.

„Ние сме от типа хора, които освен да задават въпроси, търсят активно и отговори”, споделят музикантите. „Логично стигнахме до извода, че няма еднозначен отговор, а в търсенето е смисълът на цялата загадка, което ни постави едновременно в края и началото на нашия проект. Краят, защото завършихме първия си албум и Началото, защото тепърва започваме да търсим неизследвани територии”.

Нагоре-Надолу” има и готово видео с модерна визия, реализирана от muddy filmz -многообещаващ проект, зад който стои Mytag член на DRS (Dope Reach Squad) една от най-емблематичните банди на българската хип-хоп сцена.

Парчето е третият поред сингъл на дуета след емблематичните „Небе за двама” и „Няма да ядеш” и ще бъде включено в едноименния им албум, който съвсем скоро ще се появи на музикалния пазар.

Виж 6a – 6a Нагоре – Надолу:

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2010 г.