Видео премиера: Даниел Русев – „Нещо ново“ (+автентично писмо!)

Писмо на Даниел Русев – без редакторска намеса!

Аз съм Даниел Русев и се занимавам със създаване и  продуциране на авторкса музика от 2008 година , когато създадох  първата си песен „Нещо ново“ с помоща на  композитора Андре от Раптон рекарц , който написа музаката на песента,изпята от мен по мой текст. В тази песен с последни щрихи в аранжимента се включиха Денис Димитров и Dj Ico.

Именно на тази песен заснехме клип , на който аз  се оказа ,че съм и режисьор,а монтажа в дело на Христо Порязов.(който ще монтира и втория)

В клипа ще се видят две много красиви бургазлиик, който също се занимават с музика. Исках и първия ми клип да е именно на тази моя първа песен , която даде старт на живота ми като млад български артист. Държах и той да бъде заснет в Бургас. В същия ден заснехме и втория клип към песента „Влей се в мен“ по  музика и аранжимент на Мартин Биолчев и отново мой текст.

Представих първо песента в комедииното шоу по BTV – Комиците  и на рожденият ден на списание MAXIM.

В клипа ми партнира красивата Даниела Арнаут: модел и дизайнер. Новия проект по-който работим заедно с Георги Георгиев-JO се казва Timeout, музиката и аранжимента са негово дело, а текста е отново в мой. На тази песен мислим да  снимаме клип съвсем скоро и варвам, че ще се хареса на слушателите.

Мечтая да израствам с всеки ден и да заслужа световен успех.

Даниел Русев – „Нещо ново“:

Коментари (1)

Публикувано в на 1 май 2010 г.