Видео премиера: Азис и Тони Стораро – „Да го правим тримата“


Кой го направи с Тони Стораро и Азис? Видеото към парчето „Да го правим тримата” вече е факт

Тони Стораро и Азис зарадваха своите почитатели с видеото към дуетната си песен „Да го правим тримата”. То се завъртя премиерно в ефира на Фен ТВ в петък вечер  от 21.00 часа.

В атрактивния клип зрителите могат да видят Големият Тони Стораро в друга светлина. Визията му е доста по-различна от това, което обикновено сме свикнали да виждаме. „Направо съм неузнаваем в този клип. Доверих се изцяло на Азис за тоалетите и всичко останало.”, сподели Човека-глас.

„Честно казано, досега не съм обръщал чак такова голямо внимание на стайлинга, това не е било толкова важно за мен. Откакто обаче работих с моя колега и приятел, ми стана много интересно. Заинтригувах се, когато видях, че мога да изглеждам по толкова различен начин. Много ми хареса как се получи. Надявам се да допадне и на хората.”, сподели още звездата на Diapason Records.

Азис пък този път е с по-малко грим и не залага на екстравагантни тоалети.

„Изпитвам страхотен респект към Тони. Реших, че трябва да съм по-умерен в макиажа и тоалетите, за да стоя адекватно до него.”, обясни той.

„Но най-голямата изненада в клипа е нашата „третинка” – много красиво момиче, което се казва Виктория Желева. Тя е невероятно привлекателна и сексапилна жена! Прилича на една родна певица, която е приятелка и на мен, и на Тони. Но ще оставя зрителите сами да открият на коя от дамите в поп-фолка е двойничка.”, каза още той.

Асовете на поп-фолка се довериха за видеото на режисьора Люси Иларионов. За място на снимките е избран мебелен салон „Ареа”,  а тоалетите, лично подбрани от Азис, са с марка D&G. Гримът е дело на Кирил Чалъков, а косите – на Сиси от салон „Фетиш”.

Тони Стораро и Азис в „Тази сутрин” по bTV

Тони Стораро и Азис ще гостуват в „Тази сутрин” по bTV на 11.10 (понеделник), за да представят актуалното си дуетно парче „Да го правим тримата” и видеото към него.

Още с появата си съвместният проект на двамата от най-харесваните в поп-фолка предизвика огромен интерес и песента спечели много почитатели.

Как точно се е родила идеята за провокативния текст и интересното видео ще разберат от самите Тони Стораро и Азис, които ще гостуват на Ани Цолова и Виктор Николаев.

Разбира се, зрителите на bTV ще имат възможност да се насладят и на видеото към „Да го правим тримата”.

Коментари (4)

Публикувано в на 9 октомври 2010 г.