ВИДЕО от последния концерт на Слави в САЩ – отлита за Канада!

Турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд навлиза в най-динамичната си фаза!

След нечувания успех на концертите в Чикаго и Лос Анджелис, Слави и хората му ще покоряват Канада!

Турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд навлиза в своята финална спринтова фаза: във вторник екипът отпътува от САЩ за Канада, където в рамките на 2 последователни дни ще се състоят последните 3 концерта от програмата.

На 5 октомври в зала Andrè-Mathieu Слави и хората му ще излязат на сцената два пъти: веднъж в 17:30 ч. и втори път – в 19:30 ч. Причината: огромният интерес към шоуто от страна на българите в Канада, заради които организаторите и екипът взеха решение да пуснат в продажба билети за втори концерт поради изчерпването на пропуските за първия. На следващия ден – 6 октомври – турнето ще стъпи в Торонто за своя финален концерт.

Слави и хората му ще напуснат САЩ в 12:00 ч. (местно време) и с 5-часов чартърен полет от Лос Анджелис на борда на своя Boеing 737-300 /85 У/, екипът ще се насочи към Монреал. Музикантите споделят, че трудно ще се разделят с града на ангелите, тъй като там са преживели едни от най-хубавите си емоции.

Освен невероятния концерт в прочутия Saban Theater, Слави и хората му са си подарили чудесна разходка из Бевърли Хилс и крайбрежната част на града – Santa Monica; посетили са и двете български църкви.

На концерта в залата са присъствали много студенти от факултета по български фолклор в университета UCLA, за които организаторите са направили специална отстъпка от цената на билетите.

Заради препълнената до краен предел зала John Hancock в Чикаго, двата концерта, които се проведоха там на 29 и 30 септември, на свой ред още дълго ще се споменават като едни от най-силно посещаемите културни събития.

Слави Трифонов в Лос Анджелис, 2 октомври:

Slavi Trifonov, Los Angeles 10/02/2010

Slavi Trifonov in Los Angeles

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2010 г.