Видео от „Американците“ – новият сериал на FOX

Американците – сезон 1
от 1 април, всеки понеделник, от 21:50 часа
Продължителност: Един час
Таргетна аудитория: Всички от 18 до 49 години
График на излъчване: всеки понеделник в 21:50 часа, повторения: вторник в 16:00 и в 16:50 часа

Гледай видео анонс онлайн

АМЕРИКАНЦИТЕ е драма за сложния брак на двама КГБ шпиони, представящи се за Американци, живеещи в покрайнините на Вашингтон, малко след избирането на Роналд Рейгън за президент.

Действието в сериала се развива около Филип (Матю Рис) и Елизабет (Кери Ръсел) Дженингс, които имат две деца: 13-годишната Пейдж (Холи Тейлър) и 10-годишния Хенри (Кейдрик Селати), които не знаят нищо за самоличността на родителите си.

Уреденият брак на Филип и Елизабет с всеки изминал ден става все по-страстен и истински, но постоянно е поставян на изпитания от ескалиращата Студена война и интимните, опасни и цинично забавни взаимоотношения, които трябва да поддържат с мрежата от шпиони и информаторите под техен контрол. А нарастващата привързаност на Филип към американските ценности и начин на живот усложняват допълнително отношенията на двойката.

Напрежението се повишава и от пристигането на нов съсед: Стан Биймън (Ноа Емерич) – ФБР агент. Стан и партньорът му агент Крис Амадор (Максимилиано Ернандес) са членове на нов отдел на Контраразузнаването, натоварен с борбата с чуждестранните агенти на американска земя, включително с руските КГБ шпиони, представящи се за американски граждани.

Кери Ръсел като Елизабет Дженингс
Матю Рис като Филип Дженингс
Ноа Емерич като Агент Стан Биймън
Максимилиано Ернандес като Агент Крис Амадор
Холи Тейлър като Пейдж Дженингс
Кейдрик Селати като Хенри Дженингс
Марго Мартиндейл като Клаудия

Гледай удължен видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2013 г.