Видео: как Калин Вельов открива баш кубински бар La Cubanita

LA CUBANITA ще прави партита с жива музика в петък и събота

LA CUBANITA отпразнува с шумно парти официалния си старт и постави началото на голямото забавление в столицата. Главно действащо лице в шоуто на вечерта бе Калин Вельов със своята латино банда Tumbaito.

Превърнали се в евъргрийни латино мелодии бяха музикалната рамка на вечерта, а щипка страст в коктейла от емоции прибави и Раул Торес със своите танци. Те обещаха на посетителите, че през следващите им редовни участия в перлата, откъсната от огърлицата на Карибския остров Куба да чуят на живо кубинска, бразилска, домениканска, колумбийска, пуерториканска музика.

LA CUBANITA е първият по рода си у нас кубински bar & dinner с оригинална кухня от острова, приготвяна под вещото ръководство на главния готвач Карлос Гонзалес.

Оригинални са и рецептите на класическите кубински коктейли Mojito, Cuba Libre, Canchanchara, El Presidente, Mulata и Caribian Punch.

Задължителното допълнение към това е богата колекция от ароматни хавански пури.

Интериорът е решен на различни нива. Пространството е опаковано в ефектни декорации, в които всеки детайл носи уникалността на произведение на изкуството.

Фото-принтове от улиците на Хавана пренасят посетителите в атмосферата на островната карибска държава. Уютни големи сепарета, облечени в бледо-лилав плюш очакват големи компании, готови да се забавляват до среднощ.

ВИДЕО от откриването:

Информация за заведението:
Адрес: Белите Брези ,  ул.Битоля 2
Места: 150 на закрито  , 120 на открито  
Цени: 10-20 лв на човек
Отворено: 8.00-02.00
Телефон: 0886451488

Видео: BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2010 г.