„Големият избор 2” по БНТ търси младежи с идеи – искаш ли и клип? с онлайн видео и снимки

„Големият избор 2” по БНТ търси младежи с идеи – искаш ли и клип?

„Големият избор 2” – проблемът, който мога да реша

Дайте гласност на идеите си до 31 март

Ако искате видеото ви за участие в „Големият избор 2” да е професионално заснето, възползвайте от дните и часовете, в които това може да бъде направено от професионалистите на БНТ .

За всички кандидати, намиращи се на територията на София – екип на БНТ ще снима в следните висши учебни заведения
УНСС – 25.III. /четвъртък/ – 12:00 до 14:00 часа

НБУ – 26.III. / петък/ – 12:00 до 14:00 часа

НАТФИЗ – 29.III /понеделник/ – 12:00 до 14:00 часа

СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ – 30.III. /вторник/ 12:00 до 14:00 часа

Желаещите да участват в проекта трябва да изпратят:

1. Автобиография на Word (DOC или RTF формат)

2. Снимка в JPG или PNG формат (с размер до 1 MB, съотношение 4:3)

3. Видеоклип с продължителност до 2 минути, в някой от следните формати – WMV, FLV, MPG / размер до 8 MB, ако размерът на клипа е по-голям, може да се използват някой от следните сайтове: file.bg, dox.bg, tranz.it – с максимален размер на клипа 100 MB/

Одобрените ще станат участници в телевизионния проект „ГОЛЕМИЯТ ИЗБОР II„, ще участват в предавания и могат да спечелят специално подготвено и незабравимо пътуване до Брюксел.

Ограничение има единствено във възрастта (18-29 г.), гражданството – трябва да е българско и да не заемаш изборна длъжност.

БНТ 1 е решила да намери за втори път новия млад лидер  на България. Стартира вторият сезон на проекта  „Големият избор”, след успешния първи през миналата година, когато  студентката  по „Връзки с обществеността” в СУ „Св.Климент Охридски” Ангелина Атанасова бе избрана за победител в деня на Свети Георги – Победоносец.

Чрез най-посещаваното място от младите хора – Интернет се  събират заявките за участие, а те са двуминутно видеообръщение с тема „Проблемът, който мога да реша”. Крайният срок за изпращането им е 31 март, а адресът – golemyatizbor@bnt.bg.

Победителят ще бъде избран с представително национално допитване по модела, прилаган в предаването „Референдум” по БНТ 1.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.