Вечно твоя еп. 80, 81, 82, 83, 84 от 22, 23, 26, 27, 28.03.2018

Аншуман отказва да закуси с Таня на Свети Валентин, тъй като има важна бизнес среща. Гириш настоява да покаже на Пакхи, че Аншуман е привлечен от нея. Убеден е, че ако Пакхи докосне Аншуман без негово знание, той ще усети присъствието ѝ. Аншуман все още не разбира, че е влюбен в Пакхи. Твърди, че е готов да и се извини. Таня му предлага да изрази чувствата, които иска да сподели с Пакхи, на нея. Докато Аншуман ѝ разкрива тревогите на душата си, Пакхи ги чува. Решава да послуша Гириш и да се откаже от възможността да изостави Аншуман и Аян.

Лаваня припомня на Гириш, че след броени дни ще го напусне завинаги. Пакхи заявява на Таня, че ще се разведе с Аншуман, когато тя докаже, че може да бъде любяща съпруга и майка. Таня е притеснена от поставените условия. За да не застраши репутацията на семейството и на своя бизнес, Аншуман моли Таня да приеме предизвикателството на Пакхи. Таня се съгласява. Пакхи нарежда да я настанят в стаята за гости. Таня се чувства унизена от този факт.

Аншуман разбира, че Махаджи си е отворила спестовна сметка, в която депозира остатъка от седмичния бюджет на имението. Аншуман забелязва, че Пакхи цени парите повече от Таня. Пакхи споделя с Гириш, че се надява чрез отправеното към Таня предизвикателство Аншуман да види истинското лице на жената, която иска да направи своя съпруга.

Лаваня изпитва неприязън към съпруга си. Настоява Гириш да се отнася с уважение към новия ѝ бизнес партньор Викрам. Пакхи заставя Таня да върже вратовръзката на Аншуман. Тя обаче не успява да се справи със задачата. Аншуман я порицава. Омаловажава качествата ѝ, тъй като не може да се справи дори с една вратовръзка. Неговият коментар потиска Таня. Тя е готова да си тръгне от имението завинаги и да се откаже от възможността да стане съпруга на Аншуман. Лаваня я разубеждава.

Аян прави подарък на Пакхи. Признава, че му е липсвала, докато е бил на екскурзията. Таня осъзнава, че ако цели да победи в предизвикателството, трябва да спечели доверието и обичта на Аян. Пакхи и Аншуман помагат на Аян да се подготви подобаващо за спортния ден в училище. Аян е окуражен от подкрепата на своя баща. Уверен е, че ще вземе първо място в състезанието.

Лаваня чува, че колегите на Викрам подозират, че тя не е бременна. Иска да ги заблуди, като започне да носи подплънка. Моли Гириш за съдействие. Той е готов да се отзове, при условие че тя му каже, че го обича.

Аншуман решава да уволни Махаджи, когато разбира, че тя не е приготвила закуската. Оказва се, че причината е в Таня, тъй като тя не е посочила менюто за деня. Аншуман порицава Таня за безотговорното поведение. Таня се преструва на загрижена за щастието на персонала в дома на Аншуман.

Пакхи е щастлива, че Аншуман и Аян прекарват повече време заедно. Безпокои се, че Аншуман има прекалено големи очаквания от своя син. Предупреждава го, че като убеждава Аян да спечели на всяка цена златен медал, всъщност го притиска и ако се провали, това може да му създаде комплекс за малоценност. Аян се страхува да признае на баща си, че има слаба оценка.

Таня се опитва да прелъсти Аншуман. Таня подозира, че Аян и Пакхи са обединили усилия, за да я държат на разстояние от Аншуман. Заявява на Пакхи, че използва Аян, за да манипулира Аншуман. Пакхи отрича думите ѝ да са истина.

Аншуман желае синът му на всяка цена да спечели златния медал на предстоящото състезание. Пакхи го уверява, че това не е от значение. Тя не иска да създаде излишен стрес у Аян. Гириш моли Пакхи за помощ, тъй като не може да се справи с грижите за малката Нейна. Таня убеждава Аян да се откаже от състезанието. Предлага му билети за лунапарк.

Пакхи открива листовете, върху които Аян се е опитвал да поправи подписа на Аншуман. Аншуман е разстроен, тъй като не успява да сключи важна сделка. Таня планира да разглези Аян. Надява се, че ако момчето се държи непристойно, баща му да го изпрати в пансион.

Викрам и Лаваня подписват договор за сътрудничество. Викрам не пропуска да изтъкне факта, че е поверил проекта на Лаваня единствено, защото е бременна. Аншуман се усъмнява в личните си качества на добър мениджър. Пакхи го окуражава, като му припомня, че е важно да се стреми към перфекционизъм, но не трябва да забравя факта, че не е съвършен. Аншуман се гордее, че Аян е спечелил първа награда на състезанието.

Гледай видео запис онлайн

Инфо: Tumhari Paakhi – Вечно Твоя Официална Бг. Страница

Коментари (1)

Публикувано в на 23 март 2018 г.