Вечер Кичка Бодурова пее в Байландо – привечер е Звезден репортер!

Кичка Бодурова стана звезден репортер в „Календар”

Кичка Бодурова стана звезден репортер на „Календар”. В „Байландо – сцена на мечтите” тя участва за сбъдването на мечтата на 24-годишен нигериец, влюбен в България, който иска да издаде албум със свои авторски песни на български език…

Къде се крие женският чар – отговорите на този въпрос звездата ще търси в понеделник, 4 октомври, в централните новини на Нова ТВ.

Във вторник изненадващо ще се появи на едно софийско кръстовище, където  ще се опита да разбере защо за едни водачи правилата на движение по пътищата важат, а за други не?

В сряда Кичка ще ни срещне с някои от номинираните за „Достойни хора”  в рамките на кампанията на Българския хелзинкски комитет „Супермен да мине вляво…”

В четвъртък една от най-обичаните български певици, която по традиция всяка година радва почитателите си с концерт в зала 1 на НДК, ще сподели какво му коства на един изпълнител да организира концерт в България.

На раздяла – в петък, ще представи собствената си книга, чиято премиера предстои скоро…

Рубриката „Звезден репортер” е част от новинарската емисия „Календар“ и се излъчва през делничните дни. В нея всяка седмица известни хора влизат в ролята на репортери и търсят цялата истина за зрителите на „Нова телевизия„.

Кичка Бодурова и Тени Омеде – We Dont Need Another Hero 2010

Кичка Бодурова и Тени Омеде – Моя страна 2010

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2010 г.