Веси Бонева и Deep Zone канят на концерт в Пловдив

Концерт на Vessy Boneva и Deep Zone в Летен театър Пловдив

На 25-ти юни (четвъртък) ще се състои първият от поредицата съвместни концерти на Deep Zone Project и Веси Бонева. Концертът е озаглавен „Разпалвам микрофоните“ и в него ще можете да усетите есенция от репертоара на двата проекта, които ще бъдат представени на живо в по-различни концертни версии. На сцената ще бъдат: вокали – Веси Бонева и Нелина, Dj Dian Solo, китара – Любо Савов, саксофон и синтезатори Светлин Къслев.

Танцовото шоу ще бъде представено от талантливите VS Dance, участвали в едноименната песен на Веси Бонева „Разпалвам микрофоните“.

Билети може да се закупят от касите пред общината и на Летния Театър на цена от 5 до 20 лв. Концертът започва в 20:00 часа и се очаква да продължи до 22:30 часа.

Това е част от културната програма на един от най-красивите ни градове и изпълнителите ще очакват всичките си приятели и фенове да бъдат част от този специален проект.

Организаторите подчертават, че Летния Театър се намира в квартал Бунарджика и е възможно объркване с Античен Театър.

На концерта за първи път ще бъде представена  съвместната им песен „Летен кадър“,  която се очаква да бъде един от силните летни хитове.

На 26 юни Веси Бонева ще вземе участие и в проекта на Street Masters „Продължи линията на живота си без дрога“.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2015 г.