„Вещицата“ Лияна разказва за любовния си триъгълник в „Горещо“

Откровена изповед на Лияна в “Горещо” за изминалата година – най-тежката в живота й

Тази събота, 30 октомври, от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е една от най-коментираните фолк певици през изминалата година – Лияна. В едно наистина откровено интервю тя открито говори за отношенията си с мъжете в живота й и прави шокиращи разкрития за любовния триъгълник между нея, футболиста Благой Георгиев и бременната му приятелка Христина.

Голямата любов в живота на Лияна е бащата на дъщеричката й – Махмуд:

“Много го обичах, знаеш ли защо – нашите мъже като че ли са много разглезени. Аз срещнах едно момче, което изпитваше страх да ме докосне. Беше леко срамежлив… Той е възпитаван по съвсем различен начин – жената трябва да бъде обгрижвана, пазена…

В един момент това младо момче буквално ми предостави целия свят на тепсия – не толкова материално, колкото ме накара да се чувствам жена, да се чувствам специална. За първи път аз се чувствах дама!”

Лияна разказва подробно за ареста на Махмуд, престоя му в затвора и всички трудности, през които е минала, за да остане с него, за официално обявената им “раздяла” и заминаването си при него в Турция, за живота им там като семейство, отношенията си с роднините му и решението да се върне с дъщеричката им в България.

Според Лияна точно това моментно състояние след връщането й в България я е направило слаба и податлива на ухажването на друг мъж – футболиста Благой Георгиев.

“В началото като че ли станахме приятели – имахме твърде приятелски отношения… По никакъв начин аз не съм инициатор на тази връзка! Дори много пъти съм искала да се оттегля – още в началото, преди да се случи каквото и да било.” – споделя Лияна и признава, че изнесената от “приятели” информация в медиите също е допринесла за развитието на отношенията й с футболиста. –

“Всичко това, което се случваше, ни накара да се съюзим и да станем един отбор срещу хората, които ни мразят.”

Лияна признава, че няма нито една материална придобивка от връзката си с Благой, а джипът, пръстенът и телефонът са подарък от бащата на дъщеря й.

“Лили, омагьосали ли са те?!” – казва Махмуд, който не приема много добре връзката й с Благой Георгиев. “Това ми е най-смешното – че тук изкараха мен злата вещица, а човекът, който ме познава мен каза: “Лили, какво става – това не си ти!” – споделя Лияна и заявява, че от сега нататък винаги ще поставя малката Дениз, която също е била заплашвана по телефона, на първо място.

„Горещо” –  събота, 30 октомври 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.