Веселина, Ще те помня – MP3, текст и видео

Веселина промотира „Ще те помня“ на Деня на влюбените

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=NGSUEUlLa24

Потърси MP3

Сърцераздерателна балада предлага на меломаните навръх 14-ти февруари талантливата изпълнителка от каталога на Диапазон Рекърдс. Проектът вече се завъртя в ефира на Фен ТВ, а видеото е достъпно в официалните канали на медията в You Tube и Vbox7.

„Песента е за всички, които обичат, но поради една или друга причина любимият им човек вече не е до тях“ – коментира Веселина. Тя споделя още, че текстът не разказва лична история – в личния си живот е щастливо обвързана. Но добавя, че не винаги можеш да празнуваш Деня на влюбените с човека, когото обичаш. Затова подарява тази балада на всички, които ще прекарат 14-ти февруари без половинка.

„Любовта е прекрасно чувство. От нея обаче може и много да боли. Надявам се „Ще те помня“ да докосне всеки, преживял подобна мъка.“ – казва певицата от ефира на Фен ТВ.

Видеото към „Ще те помня“ е първият зимен клип на Веселина. Досега изпълнителката винаги е залагала на лятни клипове, когато е снимала на открито. Този път обаче тъжната история в текста се подсилва от красивата снежна картина.

„С продуцента ми Ненчо Касъмов решихме, че тази идея подхожда много на песента и смятам, че външните кадри са се получили много добре“ – коментира изпълнителката.

Вътрешните кадри са направени в шоурума на Zona for Home. От мебелната къща затварят цял етаж, за да могат Веселина и екипът ѝ да заснемат и предадат емоцията на целия проект – любов, която е до живот.

Текст:

Кажи защо, защо отиде си от мен, исках с теб да остарея някой ден. Стоя сама като измамено дете,
Защо ли Бог отново всичко ми отне…

Ще те помня, обич моя, давам клетва, докато умра – да съм твоя, няма никога да спра!
Ще те помня, обич моя, и ти усмихната ме запомни.
Във някой сън ще се срещнем… може би.

Къде си ти, 3а да ме топлиш във студа, как не искам да съм силна пред света! Не чакам друг – не може друг да те смени. Обичам те… и винаги ще ме воли.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2017 г.