Веселин Маринов представя най-хубавия си албум – в НДК!

“Още един хубав ден” – 28 април, зала 1 на НДК

Предпремиерните концерти, предхождащи голямото представяне на новия албум на Веселин Маринов в Зала 1 на НДК, пожънаха голям успех.

Песните от “Още един хубав ден” бяха аплодирани от публиката в Троян, Ловеч, Плевен, Габрово, Монтана, Мездра, Враца и Ботевград.

По думите на Веселин Маринов, това са най-хубавите му първи концерти от 14 години насам, въпреки тежката зима. Това е един хубав предтекст за решението на изпълнителя да изпее всички песни от албума “Още един хубав ден” на концерта в София.

Веселин Маринов признава, че 19-ият му самостоятелен албум е най-хубавият досега и не може да се лиши от нито една песен на 28 април.

В Зала 1 на НДК ще бъдат представени и най-харесваните песни от последните му два албума – “Моят живот” и “Хубава жена”. Грандиозният финал на концерта-представяне на албума “Още един хубав ден” е запазен за “За теб, Българийо”. Изпълнителят е превърнал тази мелодия в традиционен финал на всеки свой концерт от мига, от който съществува.

Целият концерт ще бъде заснет в HD-формат от екип на телевизия “Планета” и ще бъде излъчен в ефира на музикалната медия много скоро.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Виж любителски кадри от концерта в Плевен:

Коментари (0)

Публикувано в на 21 април 2010 г.