Веселин Маринов кани на безплатно морско турне с онлайн видео и снимки

Веселин Маринов кани на безплатно морско турне

Веселин Маринов стартира Лятното си Турне от Балчик

На 27-ми юли от Балчик стартира традиционното Лятно турне на Веселин Маринов, което всяка година радва многобройните почитатели на певеца. Общо 14 концерта в най-посещаваните наши морски курорти ще изнесе изпълнителят, а мотото под което ще преминат е “Един мъж на 50″. Това е заглавието на най-новия, 23-ти поред албум на Веселин Маринов, който ще бъде представен по време на летния тур. Всички концерти, с изключение на тези във Варна и Бургас, ще бъдат с вход свободен, за да могат повече хора да се насладят на песните на изпълнителя.

Сред градовете – домакини на спектакъла ще бъдат Каварна, Бяла, Обзор, Несебър, Поморие, Созопол и Китен. Възможността да чуят Веселин Маринов на живо ще имат и всички гости в курортите Албена, Черноморец, Царево и Приморско. Освен новите песни, включени в албума, на сцената певецът ще представи и мелодии, които вече са спечелили сърцата на меломаните. По време на Лятното турне “Един мъж на 50″, на 4 август, Веселин Маринов ще посрещне и своя рожден ден.

Със сигурност тържеството ще се състои край морския бряг, но засега изпълнителят пази подробностите в тайна. Феновете на певеца в София също са организирали специална среща по случай неговия празник, съобщи за “Планета” председателката на фенклуба му за район “Надежда”, Красимира Веселинова. На 4.08, в 12:00 часа, всички те се събират в пицария “Джепето” в кв. “Люлин”, където ще отпразнуват неговия рожден ден. Всички почитатели на Веско Маринов, които искат да се срещнат с други негови фенове, са добре дошли на срещата.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 26 юли 2012 г.