Веселин Дремджиев – водещ и шеф в новините на „България Он Ер“

Телевизионният журналист Веселин Дремджиев пое ръководството на новините на телевизия «България Он Ер». Той ще бъде и водещ на централната коментарно – информационна емисия «Денят Он Ер», която ще започва всеки ден в 19.30 часа.

Обективен и сериозен журналистически стил, подчертана авторска роля на водещите, редакторите и репортерите, ексклузивно съдържание на живо, в което новините се случват пред очите на зрителя, са приоритетите в работата на екипа на новините. Ще се търси европейски и световен контекст на събитията от България и обратно. Основната стратегия на новинарския екип ще бъде да не върви след събитията, а заедно със зрителите, да генерират идеи, да правят предложения, и да излизат с решение на проблема.

Телевизионната кариера на Веселин Дремджиев се свързва с новините и работата му в БНТ, Ефир 2, ТВ7,  както и  предаването «Всяка неделя».

Телевизия „България Он Ер” ще предоставя качествени новини, бизнес и финансови анализи. Ще информира българската публика и чуждестранните предприемачи за бизнес климата и възможностите за инвестиции в страната.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 август 2011 г.