Венета Райтова сложи мустак и покори рейтинга!

Венета Райкова „Като две капки вода“ с Милко Калайджиев

В неуморно търсене на сензацията едно от лицата на Нова телевизия – Венета Райкова – стартира новото си предаване „Къщата на Нова“ маскирана като друг колоритен персонаж от българския шоубизнес – Милко Калайджиев.

Както сама обясни, водещата избрала да се появи с мустак и нов нос, вдъхновена от друго ново шоу по телевизията – „Като две капки вода“, стартирало по-рано през седмицата.

Мястото на действието е Къщата на Big Brother, в която преди години Райкова влезе като участник, а в момента е декор на новото предаване.

Пръв неин гост, естествено, беше самият Милко Калайджиев, към когото се присъединиха и продуцентът Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян, Любомир Милчев-Денди и др. популярни лица от екрана.

„И така, кратка равносметка: със старта на новото ни предаване „Къщата на Нова“ бием и БТВ, и ТВ7!!! С финала на „Укротяването на опърничавия“ също бием другите телевизиии!! Кратко и ясно – всичко си е струвало!! Благодаря, че сте ни гледали!!“, обобщи с удоволствие Райкова в социалните мрежи.

Инфо: Avtora.com

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 19 март 2013 г.