Венета Райкова се извинява на „оня лудия“ Георги Бедников

Венета ще трябва да каже „извинете”

Венета Райкова ще трябва да се извини публично в ефир, но не заради въпросите, с които засипва гостите си, а заради обида, нанесена на трето лице.

Неотдавна в предаването си тя покани бившата колежка от Нова- Миглена Чакракчиева и от дума на дума, питайки я за връзката й с Димитър Бедников го нарече „оня лудия”.

Може би водещата си е мислила, че този път ще й се размине, но…изненада! Бедников е решил да не остави обидата неотмъстена и уведомил ръководството на Нова телевизия, че Венета или трябва да му се извини публично за тези думи, или ще започне дело за обида.

Писмото си той изпратил на 15 февруари 2010 г. Чак след близо два месеца продуцентите на „Горещо” отвръщат в писмо до Бедников, че на 8 май водещата ще поднесе извиненията си в предаването, за да избегнат делото. Те се извиняват за закъснението като си измиват ръцете с лошата работа на Български пощи и твърдят, че са получили известието не на време.

Венета обаче не извести за решението на страницата си във фейсбук (където тя усилено пише, иначе), въпреки че това се очертава да бъде най-интересното предаване, което е правила…

Затова беше редно да ви уведомим, да не би някой да пропусне шоуто.

По инфо на BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.