Венета Райкова: Не си обличам дрехи и не купувам! /снимки/

“Това лято няма да си купувам дрехи, защото ходя само по бански! Божествено е!”, похвали се водещата на “Горещо” на стената си във фейсбук.

“Цял ден плаж до края на лятото – това ми е планът”, допълни Венета, цитирана от „24 часа“.

Въпреки че е решила да не дава пари за дрехи, на водещата пак й се налага да пазарува: “Преди няколко дни си купих само един нов бански с цвят корал и това е.”

Докато се излежава на плажа, Венета Райкова презарежда батериите и вече има много идеи за новия сезон, който започва на 1 септември: “за новия сезон какви съм ги намислила!! лежа си по цял ден на шезлонга и в главата ми нови и нови сценарии се раждат!! все горещииииии”

Венета Райкова уточнява, че е приключила с морето, но пък ходи на плаж… пред блока си – „софийска сирена съм хихи!! приключих с морето!! до края на лятото ще си стоя пред нас на басейна и ще кроя планове за новия сезон на горещо!!“. Простосмъртните може да си „хапят палците“ от завист, но елитната ТВ водеща се е уредила с апартамент в сграда, пред която има басейн. Даже е споделила снимка на имота във Фейсбук.

Блокът на Венета Райкова, представен във Фейсбук със следните думи: „идеалния петък – плажувам си сама пред нас в пълна тишина и хармония!“:

Очевидно горещата ТВ водеща е в добри отношения с противоречивите тризначки Вяра, Надежда и Любов шокирали „Биг Брадър“ с умствените си (не)възможности. Именно в разговор с тях трите, Венета Райкова изрича „страхотно е, наистина, по цял ден само с бански!! преди няколко дни си купих само един нов бански цвят корал и това е…. даже съм на далавера като не си обличам дрехи и не купувам!!“.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 юли 2012 г.