Венета Харизанова прави стриптийз „наобратно“ по bTV

Забележителният певчески талант на Иво Сиромахов и Краси Радков като танцьорка ще смаят зрителите в първото издание на „Младост 5”, на 15 март (петък) от 20.00 часа по bTV

Фолк певицата Емануела е сред първите гости на уникалното импровизационно шоу

На 15 март, от 20.00 часа е дългоочакваният старт на новото импровизационно комедийно шоу на bTV „Младост 5”. Всеки петък великолепният и талантлив екип – Краси Радков, Иво Сиромахов, Венета Харизанова и Мариан Бачев – ще радва зрителите със своите импровизаторски умения, с които ще изненадват както аудиторията, така и Модератора Тошко Йорданов.

Още с първото издание на шоуто пред зрителите ще се разкрие невероятният певчески талант на Иво Сиромахов, който с еднаква страст изпълнява Strangers in the Night, алпийски йодлери и български песни на немски и английски език. Краси Радков също ще демонстрира умения, но в танците, Венета Харизанова ще прави стриптийз „наобратно”, а Мариан Бачев ще блесне като английски аристократ.

Феновете на импровизационната комедия ще разберат още как и какво са писали хората през 9 век на своите компютри, от кого е наследил телевизора си цар Калоян и какви слънчеви очила е носил хан Аспарух. Подобно на Ботевата Венета и Венета Харизанова ще бъде възпята в стихове. Кой ще изрецитира поема за красавицата – зрителите на bTV ще разберат в петък вечер, 15 март, от 20.00 часа в първото издание на новото за българския ефир шоу „Младост 5”.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 март 2013 г.