Венета Харизанова повдигна завеската на своята спалня!

Лесно й е да споделя сега – след като е обвързана от 9 години!

Една от най-сексапилните българки – моделът Венета Харизанова, направи сериозни разкрития за интимния си живот.

Красавицата призна, че пробвала за първи път креватните си умения, когато била на 16. „Тогава учех специалност „Ски“ в спортното училище. Той тренираше борба, ама не беше тъп и не му бяха сплескани ушите. Беше по-нисък от мен, но аз си го харесах. Имахме 4 години любов“, разказва с ентусиазъм Харозанова.

Тя е сериозно обвързана от 9 години и смята, че е намерила мъжа на живота си. „Висок и голям, умен, мъжкар и макар да е трудно, умее да ме контролира“, описа любимия хубавицата.

За ужас на силния пол моделът призна, че не е много отворена в леглото. „Ех, ако мъжете знаеха, че една от най-сексапилните жени е така „консерва“, рейтингът ми щеше да падне! Влюбвам се страстно и бързо, също толкова бързо разлюбвам. Обичам да флиртувам“, похвали се тя.

Венета не пропуска да подхване и колежките си от бранша, които били големи клюкарки. „Веднъж се разбра, че един и същ мъж е бил гадже на поне 6-7! Свалял ги по един и същ начин, купувал им еднакви подаръци, правил им е комплименти „под индиго“! Всички си умряха от смях, само онази, дето в момента беше с него, хич не й беше смешно“, разказа Харизанова.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 18 април 2010 г.