Венелин Петков и Николета Маданска от Би Ти Ви сгодени?

Венелин Петков заведе настоящата си партньорка Николета Маданска на романтична почивка в Боровец. Шефът на новините на Би Ти Ви и водещата на спорта се уредили с кратка отпуска по едно и също време, която използвали за да открият ски сезона.

Двамата журналисти отседнали в един от най-луксозните хотели в курорта, но почти не се задържали под покрива му. От сутрин до вечер беснеели по пистите, а кратка пауза правели само на обяд, за да се подкрепят с вкусна храна и топъл чай. Преди да заминат, колегите им в телевизията се шегували с тях, че отивали да работят за бебе, но от толкова скиорски мерак едва ли успели да изпълнят най-голямото желание на родителите си, пише „Ретро“.

За празниците двамата били на гости на роднините на Петков в Стара Загора, но пропуснали да се похвалят с факта, че Николета е получила предложение за брак от него, на което отговорила със заветното „Да“. Сдобила се е и с пръстен, който обаче слагала само по специални случаи, а в ефир избягвала умишлено да се появява с него.

Инфо: Вестник Марица

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2018 г.