Велизар Соколов-Заки оМЪЖен в САЩ?

След като изчезна за известно време от медийното пространство, Велизар Соколов-Заки се завръща като ментор в музикалното шоу „Х Фактор”.

Певецът, който е дипломиран юрист, е любимец както на зрителите, така и на младите кандидати за слава и през септември чаровната му усмивка отново ще грейне на малкия екран.

„Заки е истински отдаден на предаването. Когато то започне, той оставя другите си ангажименти и става съпричастен към живота на участниците. Раздава се на 100%”, сподели продуцентът Маги Халваджиян какво го е ръководело при избора на жури в петия сезон на шоуто.

Менторът на млади таланти с усмивка си спомня младините си, когато печелил едва по 10 лева на ден и едва свързвал двата края. Не крие, че произхожда от скромно семейство, затова от тийнейджър сам си изкарва парите, а всяка спестена стотинка е вложил в образованието си. В ученическите години Заки взимал стипендия за отличен успех, а като студент се издържал с черен труд – чистел вагони на влакове, за което получавал надница в размер на десетачка.

„Редих се на една безкрайна опашка пред бюро „Студентски труд”, за да ме вземат на работа. Що боклук съм изринал за тези пари!”, шегува се Соколов.

По-късно той опитал и от сладката страна на живота – заради високия му ръст от цели 193 см го наемали като манекен за различни модни събития, а заплащането било много по-добро от това в жп депото.

В музикалните среди отдавна се шушука, че чаровникът си пада по мъже, а дългогодишна му любов живее в САЩ и вероятно това е причината толкова често отскача до там. Личният живот на Заки е обвит в мистерия и за тайното му гадже не се знае друго, освен че е в Ню Йорк, но през годините връзката им не е прекъснала. Въпреки разстоянието, двамата намирали време редовно да се чуват по телефона, а при първа възможност Соколов хващал самолета за Америка. Според някои, певеца дори се е омъжил за приятеля си – еднополовите бракове за разрешени от години в Америка, пише „Уикенд“.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2017 г.