„Великолепните“ Теди и Ники навестиха „прекрасните“ Ива и Мавриков

Ники Мартинов и Теди Кацарова разкриха интересни подробности от участието си в „Шесторка” в „Денят е прекрасен”

Ники Мартинов и Теди Кацарова гостуваха на „Денят е прекрасен” по bTV, където споделиха любопитни подробности от участието си във „Великолепната шесторка”.

Оказа се, че в началото се сработвали трудно, защото певицата се опитвала да се наложи много професионално по отношение на музиката. Ники заяви, че до края на шоуто по bTV няма да се предаде и ще остане със сериозен имидж на твърд рокаджия.

И двамата обаче са единодушни, че най-важното е да съберат максимален брой зрителски гласове. Ники Мартинов отправи шеговита покана към Васко Мавриков да го замества в някое от изданията на „Великолепната шесторка”, когато е зает със състезания в школата си по оцеляване.

Заедно с Теди и Ники в студиото на Ива и Васко Мавриков беше и Фелипе – румънски изпълнител и продуцент на Теди в новия й проект, който разказа как в Румъния вече от две години всички домове за деца са закрити и родителите получават адекватна подкрепа, за да не ги изоставят – каквато е и целта на bTV и УНИЦЕФ с „Великолепната шесторка”.

Ники Мартинов припомни, че процедурата по осиновяване трябва да е сериозна, което не значи тромава и най-вече да защитава интересите на децата, защото според статистиката всяко пето дете се взима с цел експлоатация. Според него, не е нужно да си бездетен, за да отделиш от залъка си и да дадеш грижа и любов на още едно дете в семейството си.

Водещата на „Денят е прекрасен” Ива пък припомни, че броят на домовете и истинското им състояние са станали публично достояние едва след промените, но вече повече от 20 години този проблем не може да бъде решен:

„Затова е крайно време да стигне до съзнанието на всеки от нас, че домовете не са място, където просто можем да оставим децата си и да ги забравим.” Ива и Васко Мавриков отново изразиха пълната си подкрепа за двойката на Теди и Ники, след като миналата седмица пяха заедно с тях и обещаха, че отново ще им се притекат на помощ в шоуто „Великолепната шесторка”.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.