„Великолепната шесторка“ показва дете, изхвърлено в кофа за боклук

За новото начало за момченцето, което беше нахапано от плъхове – вторник вечер във «Великолепната шесторка» по bTV

Победителите от първия сезон Мариана Попова и Тити Папазов – специални гости

В новото издание на „Великолепната шесторка” , 26 октомври от 20.00 часа, зрителите на bTV ще се запознаят с една шокираща история на дете, което става жертва на престъпление – захвърлено е в кофа за боклук веднага след раждането си. Бебето е спасено по чудо и в момента живее в дома в Шумен. Как се отразява този ужасен старт в живота на малкото момче, което повече от всичко има нужда от приемни родители или осиновители – това показва мини филмът на Наталия Симеонова, който ще бъде излъчен в предаването във вторник.

Утре вечер благотворителното шоу на bTV ще даде и добри новини за две изоставени дечица. Момченцето, което беше нахапано от плъхове, скоро ще има приемно семейство и ще получава ежедневна майчина грижа и обич. Ани Салич ще разкаже и още една история на момиченце, което се променя драстично само за три месеца, след като е намерило приемни родители.

Астор, Боби Шоу и Весо Шоу са сред илюзионистите, които ще подкрепят „Великолепната шесторка” в „Голямата нощ на илюзиите” . Те ще въвлекат звездните дуети в магическо преживяване, като заедно ще правят фокуси на сцената на благотворителното шоу.

Специални гости ще бъдат победителите от първия сезон на „Шесторката” – Мариана Попова и Тити Папазов. Освен поп певецът Миро и рок звездата Милена Славова, всички звезди и гости на сцената на шоуто ще пеят в подкрепа на мисията „Семейство за всяко дете”.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.