Великден с TLC – празнична програма

TLC със специална Великденска програма на 12-и април

TLC ще предложи на зрителите селекция от епизоди на най-вълнуващите си поредици

На 12-и април, неделя, TLC ще изненада зрителите с богата Великденска програма, включваща специална селекция от най-вълнуващите си поредици. „Кралят на тортите”, „Медиумът от Лонг Айлънд”, „Кажете ДА на булчинската рокля”, „Ранди идва на помощ” и „90 дни до сватбата” са само част от предаванията, които TLC ще излъчи на Великден.

От 11:30 ч. TLC ще срещне зрителите с истинския медиум Тереза Капуто и нейното колоритно семейство в забавен епизод от четвърти сезон на „Медиумът от Лонг Айлънд”. Серията ще разкаже за историите на хора, които чакат с години, за да се срещнат с Тереза.

Празничната програма на TLC продължава с епизоди от хитовото предаване за булки „Кажете ДА на булчинската рокля”. От 12:00 до 16:00 ч. сватбеният салон „Клайнфелд” в Манхатън ще отвори врати за всички почитатели на романтиката и блясъка. Зрителите ще се докоснат до трепетите и вълненията на младоженките, които трябва да изберат роклята, с която да стигнат до олтара.

„Ранди идва на помощ” ще продължи празничната тематика на Великден с поредица от два епизода с начален час 19:00 ч. В тях сватбеният експерт и дизайнер Ранди Феноли ще обиколи няколко големи американски града, за да се срещне с младоженки, които имат нужда от съвет в избора на сватбена рокля.

TLC знае, че нито един празник не е достатъчно приказен без „Кралят на тортите” и неговите неустоими сладкиши. Зрителите ще могат да се насладят на няколко изкушаващо вкусни часа с него сутринта и в по-късните часове на Великден – от 09:00 до  11:00 ч. и от 22:00 до 00:00 ч.

ТLC ще представи тези и още от любимите поредици на зрителите на Великден.

Галерия от епизодите –

Коментари (0)

Публикувано в на 8 април 2015 г.